• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Imam dva kontrolora.
Prvo sam im pokazao gdje na gumama piše tlak zraka, onda im objasnio skale na manometru za pumpanje guma. Iza toga je svaki napumpao po jednu gumu. Uslijedile su probne vožnje. Mlađi je unuk ustanovio da zvonce nije baš onako kako treba biti i zvoniti 🤓🤔.
IMG_20220718_111642.jpg
Testiran je i pod duplim opterečenjem 👌... Sad su u vožnji, negdje oko škole 🤓👋

Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Nekoliko zadnjih kiša je zaobišlo moj kraj, ili je tek namočilo prašinu. U najavi je novi topliski val, a moje mlade voćkice bobićastog voća su počele patiti od suše. IMG_20220718_092054.jpg IMG_20220718_091737.jpg IMG_20220718_091725.jpg Otišel sam natočiti vodu koja ide na iberlauf i dopelal malo prek 500 litri. Predvečer bu svaka voćkica dobila 10 litri, a vjerojatno bum nastavil s dovozom vode i zalijevanjem lijeski (barem mlajših) i vrta.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Bravo....moze li malo detalja o prejektu...kakav kotao ciji ostali sklopovi snaga ideja eventualno cijena i sl...

Posljednje uređivanje od moderatora:

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Sječka je od toga od čega se koji put natrefi dok uzimam, ovaj put je bukva/hrast/grab.
Inače ako nije jasno riječ je o sušarama za duhan, firma koja ih je proizvela i postavila je Herbas iz Budančevice. Termogeni, koševi, puževi sve je njihovo a struja je "Gato Automatika".
Cijena se ne sjećam u kunu i nisu relevante poštu su to 5-6 godina stari termogeni ako ne i više.

Znači sječku kupujemo, ali imam i svoju sjeckalicu za drva no uzeli smo si poddimenzioniranu tako da nam nije baš izdržavala toliko sječkanja koliko nam treba a itekako je isplativo i ovako kad se kupuje gotova. Sječka di uzimamo je kalibrirana i sušena tak da je top.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Mislil sam jel otpadno granje iz voćnjaka ili iz šume?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ko ima para kupa se u moru,ko nema doma sa Lavor minivašom. No,nije lavor,malo ljuća mašina. Bosch profesional. Susjedov,naravno. Malo pokušavamo od starog napraviti novo
Otapaš naslage sa čim ili samo voda i minivaš?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Uloži 50 kuna u dimer, lakše ti bude, a i prišparal buš vode i struje za više od tih 50 kuna ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh