No dobro, nogomet mi je samo jedan od rasteretnih ventila...
Ovo je jedan od "drugih vrsta" rasteretnih ventila. Mogu ga nazvati tematski, kako sam sebi napraviti maksimalni nered u garaži. Na stolu su "raskupusana" tri, ili čak četiri aktivna "sado mazo projekta".
Da mi je blizu
@ZJ pokazal bi ja na djelu kak mjerni instrumenti mjeriju, pardon lažeju. Naši YU Iskra Kranj su za bezbroj današnjih Sveto pismo.
Napravio sam sam sebi hrpetinu nereda (ne boj te se dobro ja u tom neredu plivam). Kupio sam jedan potencijalni SSM projekt na staroj krami, pa onda za tjedan dana drugi. Pa za novih tjedan dana naletio na dva primjerka za dopunu prvog projekta. Supruga je bila samnom i strelovito reagirala, čim sam dogovorio cijenu momentalno platila - zna moja draga prepoznati 👌.
Dok imam pauze i odmor ovdje sam glavni 🙃
Neeee nije ovome slomljen vrat i nije poginuo. On je 100% OK, samo ja radim pregled, podmazivanje za početak cestovne upotrebe, on je TIP-TOP.
Da to su bili ISKRA Kranj mjerni instrumenti. Boljih danas nema ja to tvrdim nakon pola stoljeća druženja.
Još malo pa vozim dedu/svojeg oca na "anti gripin" a iza toga kam bolje nego v naše gorice 🙃🙂🥂.
Idu daniiii 🎶🎶🎶