Znam da imaš 100 kila...ali ipak imaj malo osjećaja kad nagaziš na kočnicu 🤭🤔
Ne, ne, nemam baš 100, mada 100 kila gluposti ima u meni 😂😂
Ideššš, koji lom.
Lom izgleda zdrav, jel si otkril razlog pucanja, nekaj otpalo iz mehanizma ili?
Pretpostavka iz onoga što se vidi unutra je da se pakna izgleda odlijepila jer nije nitovana, zadnja ploča je bila popuštena na svim šarafima, a ja nisam primjetio, pa je očito kod svakog kočenja dolazilo do zaustavljanja doboša, ali ploča napravi još malo i kara paknu, vidim da su oba šarafa što drže pakne na mjestu savijena, i tu je vjerojatno došlo do podlijetanja obloge između doboša i one zaštite cilindra, kad sam stisnio kočnicu, nešto je moralo popustiti jer je nosač obloge malo obrijan na vrhu gdje sjeda u cilindar.
Izgleda zdravo da, ali u odlijevku ima nekakvih kuglica, kao od šljake vara, mada nema previše da bi se reklo da nije držalo.
Sad tražim gus majstora, ako ne, budem sam povario jer sam već vario gusane vilice mjenjača, i napraviti okov okolo od flaha možda pa dam na obradu jer mislim da će biti seks naći novo ili polovno, bilo kako bilo, sad sam skinuo sve iznutra, pretjerao ga dalje, ali još moram blindirati cijev od ulja da ne izbije cilindar pošto ga sad nema što vraćati.