Danas subota dan za odmor, kad od jutra mobitel ne prestaje zvonit, svi mogući forumaši bi na kavu, a ja ovak potrgan nemrem nikam🙂
Jer svi znaju kad ja idem na kavu da samo ja runde plaćam 😉
Onda sam moral malo listu suzit da vidim o čemu se dela, ko kaj treba ne? Niko ne zove na kavu ak nekaj ne trebaju. Reko možda i odojka maznen🤭u snovima da🤭
Moral sam ostavit mernika u šumi i iti na kavu da ne propadneju dogovori.
Danas bile kave sa meni jako dragim ljudima i članovima ovog foruma, kod mene u kvart došli
@nedimN i
@MUHA 😳
Opa, to se ne propušta, znam kak muha ima toga puno za reći, još i lovačke usput priča, drugi put si bum vuru navinul da ne zaspim🤭
Prijatelj
@nedimN je putoval iz Bosne za Njemačku, pa je stal da se upozna sa muhom i kapetanom duge plovidbe, koji putuje po dubokim morima, olujana🙂
Niko nezna kak je to dok ne proba u svakom slučaju.
I evo sve pohvale za prijatelja
@nedimN a koji je stal da popijemo kavicu i da se malo podružimo.
Ovo smo mi🙂
Da bi kasnije još jedan poziv došel opet za kavu, niš od odojaka🙂
Nije stal u sliku🤭
Kava sa legendom ovog foruma, jedan jedini naš Velečasni puknuti 😎
I opet nam se muha priključil 🤭
Inače naš Velečasni je dobra duša ovog foruma, rješava i lječi sve rane, za pomoći da ne govorim 👍
Malo ko zna o tome da se on vratil na forum uz pomoć kapetana broda, kapetana duge plovidbe 🤝👀🤘
Jer nama tu fali takvih znalaca ko naš
@vlč.puknuti
Vjerujem da nema člana koji nije sretan kaj se on vratil. 🙂
Kolko projekata, kolko stvari ima kaje napravil, kolko izuma, ja i
@MUHA nismo trepnuli kaj nam sve objašnjaval, koje formule je hital, nikad čul za to nisam do danas. Izračuni, nosivosti, to je za film snimit.
Naše kave. 🙂
Kaj reći nego on je tu da nam svima da blagosov, nekad zna bit napeto, vruće, ali sad kad je on tu nema više napetosti. 🙂
Za to služi forum da se svi zajedno ljepo družimo.
Ispričavam se ostalim forumašima kaj nisam još i snjima danas stignul.
Nemrem na sto strana bit u danu.