• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,915
Tamo kod one dvije fontane neki parking što je pisalo da ima slobodnih mjesta. Onako gore pa lijevo. Nakon pola sata kruženja nigdje mjesta. Doslovno sam u rijeci auta vozio u krug i tražio parking.

A 31 kn sat je parking kod interspara na rujevici.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Jbte,pa to je skuplje od onog Škorinog parkinga u Zagrebu :oops:

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Tamo kod one dvije fontane neki parking što je pisalo da ima slobodnih mjesta. Onako gore pa lijevo. Nakon pola sata kruženja nigdje mjesta. Doslovno sam u rijeci auta vozio u krug i tražio parking.

To na rujevici ti je parking od trgovine i ne plaća se ako ovjeriš račun , a većina parkirališta je do 10 kuna.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217

Jbt led bezobrazluk stvarno u centru Rosenheima je 1 euro sat parkinga ...

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Nadam se da se samo odpustila pa bu tokar mogel popraviti navoj?
Nije ništa takvoga, navoj je neoštećen nego probio semering pa ušlo blata u ležaj pa je malo procvilio, bila je malo više istrošena korpa pa sam svejedno promjenio ležaj iako nije se raspao mislim da ne bi dugo izdržao.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam mislil da je dobilo lufta i da je kotač opal kad ste na livadi rastavljali.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@Kapetan_broda_Kupljenec gle kam bi te striček danas vodil da si se odazval pozivu.

Rekel sam ti da nemrem da imam sastanak sa još nekim bivšim forumašima😉
Ali usput kad sam išel doma sa sastanka i ručka, počastil sam se ipak sa dve čokoladice🙂

Jer samo nju jedem. Nadam se da si mi ipak koju kupil? 🙂Jer lako se mi najdemo kad je toblerone u pitanju.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
@MUHA ma da, tak izgeda, ali ja to uvijek, ili barem većinom radim na livadi, iako znalo mi se događati i u brazdi kad ode ležaj da ne mogu nigdje pa je ovo ipak bolje rješenje dok mogu birati mjesto

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nadam se da si mi ipak koju kupil? 🙂
Ostala na blagajni, nije bilo dosta kuna ;)
@MUHA ma da, tak izgeda, ali ja to uvijek, ili barem većinom radim na livadi, iako znalo mi se događati i u brazdi kad ode ležaj da ne mogu nigdje pa je ovo ipak bolje rješenje dok mogu birati mjesto
Ma sve pet, velim, zavarala me slika

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh