• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@AirBoX ništa ne javljaš, kako ide defektaža i popravak "padanja" hidraulike na JCB", daj natipkaj nešto i na tu temu, molim te. Mene to zanima, bilo mi je i mnogo "takvog posla" dio života, iako me neki baš po tom pitanju i ne razumiju, ovdje...

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Slažem se u potpunosti....
Ko kad razgovaraju dva lika, pa pita jedan jesi pil lošu rakiju. Veli drugi, jesam. I kakva je bila? A dobra, veli ovaj

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Mali i ja rekli mami da ćemo naručiti vilice koje smo izgubili pa smo usput da ne zna naručili još par stvari koje nam fale. Rotirku viju viju viju i utovarivač za okrugle bale 😂😂😂😂😂...

Zna mali već jako dobro da mama ne smije znati pošto su igračke, alat i rezervni dijelovi 😂
IMG_20230113_111537.jpg IMG_20230113_111507.jpg IMG_20230113_111950.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Evo recimo ja zamjerim mom ocu kaj me pustil na traktor umjesto da me tjeral pred knjigu..on čak nije od onih koji nisu razumjeli važnost knjige ..baš suprotno

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Evo ja sam sa svojim pokojnim ocem od kad sam mogao hodati na pijacu radio i u kamionu bio pa mu ne zamjeram ništa. Naučio me cjeniti pošten rad i vrijednost novca. A nema tih batina koje će nekoga natjerati na knjigu ili na traktor ako on to ne želi.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
A ja sam, uz tateka, od 7. razreda počeo popravljati radioprijemnike - one lampaše! Meni je to bilo zanimljivo!

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
Dns se malo trose pare... IMG_20230114_094147.jpg
Agrocal bum sad posijal po travi i po zelenoj gnojidbi jer najavljuju kisu i snijeg pa nek se lijepo topi...a 3x15 je za sjetvu kukuruza...nesto malo kan za prihranu jecma i tritikala...

@Atppt odlicno izgleda. Od kud je dopelani? Koje godiste? Radnih sati? Kolko para? S obzirom da su cijene podivljale u zadnje vrijeme...

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913

Zaboravio sam ranije javiti, ali organiziramo manifestaciju večer vina. Pa ako je netko blizu navratite.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Dns se malo trose pare... View attachment 56488
Agrocal bum sad posijal po travi i po zelenoj gnojidbi jer najavljuju kisu i snijeg pa nek se lijepo topi...a 3x15 je za sjetvu kukuruza...nesto malo kan za prihranu jecma i tritikala...

@Atppt odlicno izgleda. Od kud je dopelani? Koje godiste? Radnih sati? Kolko para? S obzirom da su cijene podivljale u zadnje vrijeme...
U sloveniji je kupljen
Čovjek ga imao 8 godina
4900 sati ima

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas, u 11 sati smo krenuli supruga i ja u ZG. Na cca 100 m od kuće ispred nas je cestu pretrčao čagalj.
Hvala vragu i nama i našim susjedima je "ne tako davno" bilo poklano mnogo peradi, patki itd. Nama je bilo poklano desetak komada; sve patke i nekoliko kokoši. Znam da su napadali ovce koje ljudi uzgajaju uz rijeku Plitvicu, te u par naselja nedaleko VŽ, ali ovog frajera nismo očekivali da usred bijela dana i naseljenog mjesta, prelazi cestu. 😖 :cry:
Ja sam bio uvjeren da su za to krive lisice, ili kune, a "vidi vraga - nadomak kućnog praga".

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh