• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
To ti je tako kad naletiš na "i?iota"
Meni je u 2 mejesecu pukao mišić kvadricepsa(bedreni)
Otišao na hitnu,rekli mirovati
Ja ih pitam da odem do Lovrana na ultrazvuk,rekli možeš,ali nemaju šta
Ok dođem u Lovran na hitnu,kaže on meni probaj micati,ide,probaj stati,ide ali veliki bolovi,kaže on nije to ništa kući mirovati,pitam ja njega a da mi napravite ultrazvuk,kaže,ajde dobro,ali nema potrebe,stavi on gel,potegne brzinski,gore dole,doslovno 2 sec i kaže nije ništa.
U tom momentu,malo u šoku,nisam bio spreman reagirati,ali kad sam došo doma gledam i nevjerujem,znači pregled u ortopedskoj bolnici na hitnom prijemu,trajao 4 min,a na hitnoj nije bilo nikoga osim mene sestre i "doktora"
Nazovem poznanicu koja je liječnica,doduše dječja i pitam za savjet,kaže ona ni u ludilu nemoj stati na tome ,to ti je noga
Naruči ona mene privatno kod nekog poznanika,e tu je druga priča,temeljito pregledao nogu,pa ultrazvuk i lijepo se na utzv vidi krvni podljev i puknuće,kaže odmah na fizikalnu raditi vježbe istezanja mišića,inače će krivo srasti i opet će ti se kroz godine desiti isto
Na kraju mi je došlo da onom doktoru dođem sa drugim nalazima i pokažem šta je pregled,ali mislim da ga nebi previše dirnulo
Tamo je bio sam da odradi smjenu,Šta reći?
Mogao sam svašta,ali nisam poduzeo ništa,

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Slično iskustvo ima ja sa bolnicom Lovran. Nedavno bio kod ortopeda na pregledu kod ortopeda radi problema sa kralješnicom, dotični ortoped nije me ni pogledao , nego se je raspričao na dugo i široko "kako je u našem zdravstvu sve jako dobro".......:(

Ustvari tražio sam od njega neku preporuku za stacionarnu rehabilitaciju radi problema sa kralješnicom. I kaže on meni "Mi ne radimo kralješnicu". Ali je nisam od vas tražio da mi vi nešto radite na kralješnici. Kreten samo takav! 🤯

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Od toliko zračenja više nećeš morati kupovati baterije , nego samo kad primiš neki od baterijskih alata ode on u offf okretaje. 😖

Ma odjebi ih sve ove koji te šetaju od rengena do rengena! I neka ti oni daju uputnicu za magnetnu, da se tvoja napuknuća vide kako spada. Jer ovako nije dobro.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Danas malo svratili do kamenoloma.

Prilozi

• IMG_20230112_095816.jpg
    IMG_20230112_095816.jpg
    49.8 KB · Pregleda: 42
  • IMG_20230112_093736.jpg
    IMG_20230112_093736.jpg
    36.6 KB · Pregleda: 42

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,166
Na izletu u opatovcu

Prilozi

• IMG_20230112_152042.jpg
    IMG_20230112_152042.jpg
    28 KB · Pregleda: 41
  • IMG_20230112_152956.jpg
    IMG_20230112_152956.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 41

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja sutra idem gore, tražim samo pismeno da mi neko obrazloži kak je moguće da oni nisu vidjeli kolko rebra je puknuo i koja, pa kak je to moguće? A bil na rengenu i ultrazvuku. Mislim da sanjam iskreno.

I sada budeš dalje išao privatniku, jel?
Da te privatnik pregleda onako kako spada.
Ko ja, npr.
Koja sam išla privatnoj dermatologici, veli, imate blastom, treba odstraniti, ajd, velim ja, dogovorimo sve, ona odreže, veli, nek joj moja LOM pošalje uputnicu za PHD koji radi državno zdravstvo u Zg pa će ona blastom poslati na pretragu za svaki slučaj....a preko zdravstvene uputnice PHD ne moram platiti iz svoga đepa. Kao njoj. Sa pregledom i zahvatom 1500 kuna sam joj dala.
Dok je mejrila blastom prije rezanja rekla je da je veličine 4 milimetara. Tako je napisala i u nalazu. Dok sam dobila nalaz PHD - a iz Zagreba, na njemu je pisalo da su radili pretragu na blastomu veličine 2 milimetra.
Pitala sam sestru, kako se moj blastom smanjio 50% od Čakovca do Zagreba, nešto je brljala i zamuckivala. A ja sam stekla dojam da je pod mojim imenom na PHD - u bio nečiji drugi blastom, ne moj.
Ima 4 mjeseca kako sam bila na gastroskopiji u Medikolu, za 2200 kuna jer na zdravstvenu uputnicu tu pretragu ne rade, moraš si sam platiti. Pošto sam bila pod sedacijom, ne znam šta su radili, ali dok sam 3 mjeseca nakon toga išla na kontrolnu gastroskopiju u državano zdravstvo, u županijskoj bolnici liječnica je našla henriju u jednjaku, henriju u želucu, polip u jednjaku i polip u želucu. Polipe je odstranila i poslala na PHD. U Medikolu, u privatnom zdravstvu, na gastroskopiji je doktor vidio sam jednu henriju na jednjaku. Drugu u želucu i polipe nije vidio uopće. A ja platila 2200 kuna.
Tako da mene i moj novac privatnici više vidjeti neće, taman crkla.
Meni zdravi razum i logika govore da svi privatnici, osim onih najvećih, sigurno ne kupuju nove dijagnostičke aparate, ili aparate najnovije tehnologije. Poberu rashodovano i izraubano za par tisuća eura na kojima se već skoro ništ ne vidi i otvore ordinaciju. A u Čk Medikol radi već petnaestak - dvadesetak godina i mogla bih se u imanje kladiti da još rade na aparaturi koju su instalirali kada su su počeli raditi.
Šta se rendgena tiče, sjećam se da je veterinar u Čk rekao kada je Nini slikao nogu da ne vidi na slici o čemu se radi jer im je rendgenska ploča već jako izraubana pa slika nije jasna. Ali snimanje nam je uredno naplatio 300 kuna.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh