• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Nisam bil tam već odavno a blizu radim, Gloria u Lug Zabočki je bila meni najbolja u tom dijelu.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Niš od takvog bolovanja..bolovanje na glavu je najsigurnije

Ja nisam baš picojedac ..više picolizac..ali oro gorom nikad nisam bil oduševljen..jambo pica mora biti jambo u 'fili" a ne u tjestu..okolo je tjesto ko frtalj kruha..moraš se najesti..

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Ne znam kako je sada, jer nisam već dugo bio u Oro-Goro, ali nekada znam da su imali dobre pizze dok im je radio dobar pizza majstor, od onda kad je on otišao raditi drugdje znam da su se dosta pokvarili, čak sam načuo nekakvu priču da je nakon nekog vremena gazda zvao natrag bivšeg zaposlenika, ali je ovaj bio odbio.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
I bunt love na kraju..vidiš muha ..zato on uvjek plača
Grešiš ovaj put.
Onaj bunt love je bil samo za potrebe seta....

Mi, uključujuči i tebe, smo nedovoljno školovani i bavimo se nižerangiranim poslovima. Tak sam ja na ovom forumu pročital.
Da smo bili pametniji završili bi više škole i uz diplomu dobili novčanik sašiven od krtove kože.....

Ima jedna poučna slika pa da ju podijelim sa vama

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako ćeš po Kapetanovom receptu, danas ti je prilika...najdi prvi led na dvorištu i hiti se na njega... 🤭
I skoro sam flisnul

Grešiš ovaj put.
Onaj bunt love je bil samo za potrebe seta....
kad pogledamo sve njegove filmove i ako nije režija steve više nema radionu pod vedrim nebom

Prilozi

• 20230111_093259.jpg
    20230111_093259.jpg
    38.2 KB · Pregleda: 36
Posljednje uređivanje:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Nažalost, danas ima svakakvih "majstora", svaka čast onima koji stvarno imaju znanja i prakse, ali takvih je sve manje. Nekada smo ja i ujak napravili doma sami prikolicu za traktor, lijevi plug za malog TV-a nožni gas, ralicu za TV-a, reparirali sve što se moglo i još je dugi niz godina sve funkcioniralo, doduše funkcionira i danas. Nisu to velike stvari, ali meni puno znače. Drago mi je isto tako da i dalje u mom okruženju ima dobrih ljudi i vrhunskih majstora kao i ovdje na forumu koji su uvijek spremni pomoći svakome i udijeliti koristan savjet. Ionako nas nema puno, iz tog razloga se trebamo držati skupa i biti podrška jedni drugima.

Posljednje uređivanje:

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Vecer... Imam jedan izzazov 🙂
Otvorio sam elektromotor na zadnji strani. A sad vise ne ide. Rotor je zarjaveo k statoru... Bio vise godina na dezu i vodi.
Imate kakav savjet, da ga razstavim, bez da ga ostetim?

Prilozi

• IMG_20230107_170445.jpg
    IMG_20230107_170445.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 30
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja danas išel na kontrolu sa rebrima, išel slikat da se vidi kak je, je sve na mestu i imam kaj videt, nalaz pokazal sasvim nekaj drugo nego kaje pokazal onaj od mjesec dana, druga rebra puknuta i napuknuta, čitam i ne verujem kaj čitam😳😳😳
I kaj reći? Konačno došel u trag nakon velikog istraživanja, bolnica Zabok je živa katastrofa, ali živa. Oni mi napisali jedno rebro puknuto, sad ispada sa najnovijim nalazom od danas da su pukla 2 rebra i 2 napukla, 8 i 9 je puklo, 6 i 7 napuklo. A po nalazima iz bolnice kaj su mi delali rengen i ultrazvuk samo 9to je puklo. Celi dan zovem u bolnicu da pitam kak je moguće da su oni videli samo jedno punuto rebro, a ja danas u drugoj bolnici dobil drukčiju sliku.
Kak je to moguće? Kome se žalit? Znam nikome ali to je veliki propust za bolnicu.
Pa jel moguće da oni delaju od oka?
Uglavno puknuta rebra se oporavljaju, a napuknuta su još otvorena.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Slično su i mom bratu napravili, sad je nakon dva i pol mjeseca dobio štake jer mu je nešto puklo u nozi a do sad nisu znali da li je ili nije , isto meni svi po drugim bolnicama govore da nek ih tužim zbog toga što su mi napravili s prstom. Stvarno puno ima pritužbi na njihov posao. Šteta bolnice da nema kvalitete.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sutra idem gore, tražim samo pismeno da mi neko obrazloži kak je moguće da oni nisu vidjeli kolko rebra je puknuo i koja, pa kak je to moguće? A bil na rengenu i ultrazvuku. Mislim da sanjam iskreno.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,628
Uglavno puknuta rebra se oporavljaju, a napuknuta su još otvorena.
Sad bum malo zločest. Pa strgaj napunuta do kraja pa se buju prije oporavila. 🤭

Dosta zezanja. Ovo kaj si opisal je jako žalosno. Na sreću kod tebe je takva povreda da njihov previd nema utjecaja na liječenje. Ali, mnoge su zbog sličnih propusta pokopali. :mad:

Moja pokojna punica je bila kod njih na pregledu i nije htela ostati. Rekla je, ako ostanem, više se ne bum vrnula. Kad ju je otpelala hitna, morala je nažalost ostati, a njezine riječi su se obistinile. :(

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Neznam kaj reći,siguran sam da gore više nejdem, ko prvo ni ne spadam gore ali mi je najbliže pa idem. Čak su mi to napomenuli da ja moram na Sv. Duh, ok znam da moram ali morate me primit i tu ak sam na hitnu došel, primili me ali rekli daljne liječenje u Zagrebu.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh