Kuka ti može biti dodana vrijednost, samo izgleda "ti to trenutno ne kužiš" , pa ismijavaš tu moju pitalicu od pred neki dan. Razmisli možda sam ja ipak u tom trenutku okrenuo pilu naopako... Ma mlad si ti život i školovanje je još pred tobom... 🥂🙂
Daj riješi to da odemo na ribičiju kak ljudi..navodno oko ivane 1 i 2 grizu bez glisteEh na suhom vezu doma, nemam svoj vez pa ga vadim iz mora kad idem doma 👍
Sad kupujem vez ak se bu našlo nekaj, jer mi vikendaši nemamo pravo na prvu kupnju. Imaju samo domaći.
Nas gledaju ko građane drugog reda.
Nažalost to je tak, trebal bi bit tu prijavljen da imam neke privilegije.
Kolega po forumu @nedimNDanas uspio slikati nas poso proteklih mjesec dana. Masina za pranje gajbi koje voze voce i povrce , lijevo se ne vidi ima i sušilica.
Meni su u Njemačkoj, za vrijeme preuzimanja novog obradnog centra, u njihovoj proizvodnoj hali oduzeli i pregledavali mobitel, oduzeli fotoaparat, pa onda razočarano vratili, jer su vidjeli da gore nema slika. Samo ja slike ipak imam i to puno njih .I kod nas ima dosta transportera i dosta automatizovanih stvari al je finta ne smijem slikavati 🙃. Juce kolega poceo raditi transporter za zaklane piliće i kip stanicu .
Da ti ja poslikam našu oldtajmera,nosivost skromnih 200 i nešto tonaNoviji kranovi Demag nisu ni par onima oldtajmerima..
Čim nisu doma, nema više zaštite na raduView attachment 57201
Njemački operateri pripremaju izradu probnog komada, da nam dokažu funkcionalnost.
Ciglana Cerje ili ?Evo i jedne robotske ruke od mene , za slaganje cigle u jednoj domaćoj ciglani...
Demateh?Noviji kranovi Demag nisu ni par onima oldtajmerima..
Ubacili su to can bus upravljanje, ni ovlašteni zastupnici u hrvatskoj ne mogu lako otkrit kvar...