• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ne moraš se složiti... samo,koliko tebe košta života i zdravlja drndanje u tome?
Odnosilo se generalno na takvu vrstu tehnologije. @zoran89 je lijepo obrazložil na stranici prije.

Nemoj misliti da se ikome rugam (i ja imam istu klasu "primitivaca" doma), već jednostavno da je takvu tehnologiju za ozbiljniji rad, pregazilo vrijeme.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Njegov jedini problem u kombinaciji s ovom cisternom je kaj mu kabina nije izolirana od buke.
Inace, za taj posel je idealan jer je mali i okretan i moze se svakam nagurati s tom cisternom.
Inace, samo s njom radi 300-400 rs godisnje.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Da bi se takvom tehnologijom danas delalo ozbiljnije trebaju se poklopiti neke stvari. Treba biti povoljan teren-ravnica, treba biti lako tlo-pijesak, trebaš imati vremena… i onda se može. Recimo kod mene je takva zemlja da sam sa Zetorom 7245 1 ral oral 3-4 sata. Sad izračunaj kolko treba za 30 rali. Osim toga kod mene nema pripreme u jesen drljačom ili sjetvospremačem (to ide na zimskoj brazdi ako dobro izmrzne). Za to opet treba ozbiljniji stroj. I možda najvažnije, IMT tehnike uvijek bude al moja leđa ne postaju mlađa…

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Htio bih komentirati, a nebih volio da me se krivo protumači. Jer u ovoj raspravi ima stvarno kvalitetnih članova koje cijenim.
Ali evo ovako ću pokušati, tu u mojoj blizini svi oni koji imaju ajmo ih nazvati kvalitetnije traktore, novije i opremljenije,a uz njih i kvalitetnije priključke, više kukaju,jadikuju pitaju kad će poticaji i sl. Dok mi bokci što se mučimo s "ruskom" tehnikom radimo i ne pitamo mnogo.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh