• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Znam za Lego kockice ;)

Kasnije smo malo skoknuli da vidimo kaj ima u političkoj školi u Kumrovcu

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Za kraj Mađerkin breg ali je nažalost danas vidikovac bil pod ključem.
Bumo se neki drugi put vtatili.

Bio si blizu mene.
Mogo si javit pa da popijemo kavu.
si bio možda kod mlina na Muri?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Slučajno me put tud nanesel pa smo se sjetili tog vidikovca.... a nije mi ni na kraj pameti bilo da ima neko na forumu sa tih bregov....

Nisam za mlin ni znal, pošto gore nismo bili nekad se bumo opet vratili pa bumo gledali da i taj mlin vidimo.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Slučajno me put tud nanesel pa smo se sjetili tog vidikovca.... a nije mi ni na kraj pameti bilo da ima neko na forumu sa tih bregov....

Nisam za mlin ni znal, pošto gore nismo bili nekad se bumo opet vratili pa bumo gledali da i taj mlin vidimo.
Javi se svakako kad budeš ponovi u tom kraju.
Upoznao sam nekoliko članova pa je red i tebe upoznat.

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
236
Danas sam bio na Strugači, lokaciji na granici zagorskih općina Bedekovčina i Mihovljan. Prisustvovao sam manifestaciji "Markovo na Strugači", tj. "15.Blagoslov traktora te 2.blagoslov quad vozila i po drugi puta susret mužikaša na suho!" Evo nešto fotografija.
20230410_134032.jpg 20230410_134056.jpg 20230410_134111.jpg

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh