• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
S dva autobusa, radi dobrog društva. A kaj ti ne voliš biti aktivan, kretati se, hodati? Mi volimo.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,486
Pokazao sam sad svojoj majci i ona kaže da se to isto kod nas zove maček.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,521
Pa dobro,sad su nazivi od kraja do kraja. Ko se vozil na repici🤔. Hlapec ili po domači dečec🤣

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
A kaj je repica? Ono za ulje, cukorica ili nekaj treće?
Ili misliš na svoru?

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,482
Dečki što mislite koja je optimalna vrijednost kosilice iz mojeg prijašnjeg posta,sve mislimo da ju prodamo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
@Viduka OPG , ranije su nove kosilice bile u prodaji kod nas u VŽ približno 1 KS/1000 KN. Vaša kosilica je pretpostavljam u solidnom stanju, motor, kosište, transmisija. Nekako kod automobila se cijene računaju, skidaju na 10 godina, naravno nebitno i nije nikakvo pravilo.
Ja smatram da Vaša kosilica ako je dobra vrijedi cca 40% nove. Eto, toliko od mene, na pamet i bez uvida u detalje. Subjektivno mišljenje.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh