• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Prekjučer smo došli kasno na večer doma iz Opatije. Jučer smo prekinuli pripremu ručka i odjurili u Svetu Nedjelju kod ZG. Kupio sam za igre u garaži i na dvorištu jednu ALKO samohodnu kosilicu s košarom i HONDA motorom. Uz to sam kupio i jedan motor B&S novi tip, serije 750 ex tako nekako, naravno s metalnim fergazerom s plovkom.
Gratis ruta nam je bila iznenadna, nenajavljena kava kod sina i snahe u ZG. Opet je bilo meni zanimljivo i sadržajno, dinamično, jedino mi se događa nekontrolirana i neplanirana potrošnja 🙃😏🤣.
Danas valjda bude bez jurnjave, a možda, jer opet kišica, malo natrag u garažu 😏🙃👌.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Hvala na komentarima, ipak bi to bilo zanemarivo malo novca da ju dam za to.
Oprosti ak sam krivo shvatil: mislil sam da pitaš za strižnu za 539.
Ako misliš na traktorčić...4...10t kn je nekakva prodajna cijena rabljenih.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Šta smo radili jučer... moj prvi krug u trkačem autu, 3.2l atmosferske snage😁

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,482
Oprosti ak sam krivo shvatil: mislil sam da pitaš za strižnu za 539.
Ako misliš na traktorčić...4...10t kn je nekakva prodajna cijena rabljenih.
Da radi se o traktorčiću,tako sam i mislio 1500 europljana,za manje ga nebi niti dao,iako stoji veći dio vremena neeksploatiran.
Zapravo neka stoji,kruha ne pita.

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
224
Malo prestala kiša pa pogledal malo u vrt. Sve kasno sijano ali nesto raste. No uocio sam nesto na gredici sa aalatom. Presadio salatu i pola gredice stavio pod sijeno. Ajde da probam. Dio bez sijena je jednom okopan da se malo ubije kora koja se je stvorila. Taj dio daleko bolje napreduje nego ovaj pod sijenom 🤔

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,879
Malo prestala kiša pa pogledal malo u vrt. Sve kasno sijano ali nesto raste. No uocio sam nesto na gredici sa aalatom. Presadio salatu i pola gredice stavio pod sijeno. Ajde da probam. Dio bez sijena je jednom okopan da se malo ubije kora koja se je stvorila. Taj dio daleko bolje napreduje nego ovaj pod sijenom 🤔
Kao je kolega napisao napreduje brže jer se tlo brže zagrijava.

Ali će se to izjednačiti s vremenom kada ugrije sunce.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Nisam naveo jer nisam mislio da ima dileme, taksirani naravno.
Kad gledam samostalne radove od pojedinih driftera moram priznati da bi se zamislil jel bi sel u neke od tih driftalica.....najvjerojatnije bi probal (y)

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Moj vozač je konkretno bio gosp. Renato Vestić, dugo godina na sceni, ozbiljan vozač i ozbiljan auto u koji me nije bilo strah sjesti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Isprsi se pa me počasti da vidimo jel bu trebalo pod pojačati ili ručku za vrata jače zašarafiti ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Iskoristil priliku i stavil ljetne.
I usput još našel posla za jedan dobar dan, ali to bu nekad kasnije došlo na red.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Jučer pred večer smo ja i supruga otišli na jednu njezinu zemlju. Izašli smo iz auta i čuli smo istovremeno vlak kako opako trubi i onda je bio jako neobičan zvuk vlaka, ništa nismo skužili s te pozicije. Vozimo se doma, vidimo na prijelazu pokraj škole teretni vlak stoji 🤔. Skrenuo sam i pitam čovjeka koji stanuje tik uz prijelaz, kaj se dogodilo. Rekao je neka budala s troje male djece je preletjela tik ispred lokomotive, nikaj se nije dogodilo. Ali vlak sad fila zrak v kočnice, nebre prije krenuti 😖. Otišli smo doma lokomotiva nam stoji ispod vrta i turira u mjestu velikim gasom, pokušava krenuti cima se, naprijed nazad ne ide...
IMG_20230417_183952.jpg
Na večer čitam u Večernjem listu da je vlak naletio na auto u VŽ u Frankopanskoj ulici. Toga nema u VŽ. Poslije nađem na e-Varaždinu da se to dogodilo u Ludbregu. Ne znam, ali moguće je da je to isti vlak u povratu po kamen i da je strojovođa sprječio još jedno podlijetanje silovitim kočenjem.
A naši novinari: vlak u VŽ naletio na auto, umjesto u Ludbregu neoprezan vozač podletio pod vlak, ali oni su zato školovani intelektualci...
Danas opet kiša i vjetar... želim si već i lijepo vrijeme...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Kiša je sad već par dana. Jabuke cvatu, budu se oprašile sad išta ili ništa? 🤔
IMG_20230418_091045.jpg
IMG_20230418_091055.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi