• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Malo da, ali za ovaj kanal to je manje bitno ;)
Kad bu trebalo biti na špagu tebe bum zval da ju napneš i ocrtaš, a jedan drugi forumaš mi se obečal za iskop :ppozdrav:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Malo da, ali za ovaj kanal to je manje bitno ;)
Kad bu trebalo biti na špagu tebe bum zval da ju napneš i ocrtaš, a jedan drugi forumaš mi se obečal za iskop :ppozdrav:
Imam s čim iskopati, imam lasersku "špagu", ali to to more i žena napraviti, ono 2x2x1m :hahah:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Otišao jutros na Tehnički sa traktorskom prikolicom. :p
Nisam prošao jer zračne kočnice ne blokiraju, fali zraka u kočionim cilindrima!:cry:
Došao kući i na posao.
Jebala me ona spojka zračnog crijeva od prikolice na traktor, samo ju je trebalo malo zakrenuti u pravi položaj. :mad:
Ajd ponovo na Tehnički.
Sad je u pitanju masa na zadnjem lijevom kompletu (žmigavci, pozicija, štop). To bude za koji dan sređeno kad prestane nevrijeme.👊
Inače sam na traktor postavio kompresor, a pogoni ga sklop za prednji kardan (ručica za uključivanje i poluga kvačila). Onda tu dolazi spremnik, ručni ventil za kočenje, manometar, prekotlačni....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Inače sam na traktor postavio kompresor... Onda tu dolazi spremnik, ručni ventil za kočenje, manometar, prekotlačni....
Kaj je to GMC (Đems) a ne Steyr???:unsure: 🤭 o_O🤣

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Dok su došli do finala, znači da znaju i mogu!
Ovdje mi nešto ne štima sa odlukama onih "koji ne trče za loptom"! :unsure:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Trebamo se svi u HR ponositi njihovim uspjehom, došli su do finala i igrali u finalu. Imali su sjajne navijače. Po mojem nestručnom mišljenju trener ih je uputio u suviše opreznu igru, nepotrebno. Nisu napadali nego se branili, a to je kockanje. Imali su hajduci odličnog golmana. Uzdrmao ih je onaj glupi i nepotrebno napravljeni penal, na samom kraju prvog poluvremena. Ni mnogo iskusnije ekipe se ne bi lako othrvale takvom šoku, stresu, a kamoli ti mladi dečki puni utisaka, dojmova i adrenalina. U drugom poluvremenu su AZ nogometaši samo dokazali da su zasluženo u finalu.
Daleko od toga da je rezultat realan, nije, daleko od toga da mladi hajduci nemaju znanje, srce i htijenje. Sve imaju zato su za mene i oni pobjednici. Presudio je nepotreban šok penal, možda i previše "oprezna igra" po uputama trenera. Da su možda dobili uputu "navalite" možda bi ih uz podršku publike samljeli i pobijedili. Ovaj put je u finalu ispalo tako, hajduci su zaslužili svoje srebro i ja im kao navijač Dinama na tome od srca čestitan.
Rezultat nije realan, to je odlična mladost koja se dokazala na putu do finala.
🍾🥂⚽

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Danas sam na magistrali kod Senja videl cca 20 motorista koji voze Tomose. Nisam uspel slikati, ali prizor je bil spektakularan. Jel bil ko od forumaša možda među njima? Zadnjem sam videl da ima regu iz Poljske😳

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh