Trebamo se svi u HR ponositi njihovim uspjehom, došli su do finala i igrali u finalu. Imali su sjajne navijače. Po mojem nestručnom mišljenju trener ih je uputio u suviše opreznu igru, nepotrebno. Nisu napadali nego se branili, a to je kockanje. Imali su hajduci odličnog golmana. Uzdrmao ih je onaj glupi i nepotrebno napravljeni penal, na samom kraju prvog poluvremena. Ni mnogo iskusnije ekipe se ne bi lako othrvale takvom šoku, stresu, a kamoli ti mladi dečki puni utisaka, dojmova i adrenalina. U drugom poluvremenu su AZ nogometaši samo dokazali da su zasluženo u finalu.
Daleko od toga da je rezultat realan, nije, daleko od toga da mladi hajduci nemaju znanje, srce i htijenje. Sve imaju zato su za mene i oni pobjednici. Presudio je nepotreban šok penal, možda i previše "oprezna igra" po uputama trenera. Da su možda dobili uputu "navalite" možda bi ih uz podršku publike samljeli i pobijedili. Ovaj put je u finalu ispalo tako, hajduci su zaslužili svoje srebro i ja im kao navijač Dinama na tome od srca čestitan.
Rezultat nije realan, to je odlična mladost koja se dokazala na putu do finala.
🍾🥂⚽