• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,583
Tko bi u moje vrijeme imal žice za pračku. Bok da je bilo penez za kupiti frtaljku (četvrt kruha) nakon škole (u školi onda nije bilo gableca), kaj se lakše jednu vuru pješačilo doma. Za pračku je uvijek bilo dovoljno šodra (besplatno). Jemput sam nekak došel do okrugle gume, fi 4 ili 5 mm. Kad sam našel dovoljno jako pračiše, ta je nosila (imala domet) najdalje od svih. :)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Prije par godina ja sam bio najmanje školovana osoba za obiteljskim blagdanskim stolom: šogor mi je završio FER, stariji mi zet završio FER, mlađa mi kćerka završila FER, sin također završio FER. E hebemte živote samo ja nisam fer 🤓.
A danas se situacija promijenila, ali svejedno, opet sam izvan konkurencije, za stol su sjela 3 atletičara, danas su ostvarili: jedno prvo mjesto, dva druga mjesta i jedan osobni rekord, e hebemu i svemu, opet si deda najlošiji atletičar za blagdanskim stolom. Mlađa je kćer sad na poziv otišla po zeta, rekla je da su i oni pobijedili. Pa ak je tak, onda niti ja nisam "gubitnik", jer oni su "moji" 🥂🍾
I još jedan prolazi dan, ali sve manje nas ima na okupu i sve nas je teže skupiti 🤔

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Da se nadovežem pračka i špriherica je dobar kučni odgoj.?.i vi ste ispali OK jer ste se igrali s pračkom i šprihericom?..a siguran sam da to niste učili u kučnom odgoju a da je čaća znal ubil bi boga u vama jer ste bogli osakatiti uglavnom djecu prvih susjeda..vjerojatno mnogi i jesu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
E dragi kolega @plus, život nije FER ...
Ma je fer, samo ako živimo fer i povrat nam bude fer ;) :ppozdrav: :unsure:, ja sam sa nama jako zadovoljan, takvima kakvi smo obiteljski ispali. Uvijek može i gore, zar ne ;).

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Slažem se, gle mene, od zla oca i još gore majke, kakav mogu biti?! 🤪😂😂
Koliko sam ja mogao skužiti "kroz forum" bolji si od nas mnogih u HR. (y)
(Nisi baš ovako trebao napisati; kako će o tebi kao roditelju pisati tvoja djeca.)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
Ukruh, to je naziv za hrvatskog uhljeba? Ne vjerujem da je @zoran89 od tih, a za izraz :ppozdrav:

Već 15 godina radim na izborima... Meni dobro, državnom izbornom povjerenstvu dobro 😂...

Najbolje je što mi je danas za cijelu smjenu došao 1 čovjek glasati. Pola dana sjedim ovdje i moram 5 zapisnika ispuniti zbog 1 čovjeka koji je došao glasati za vijeće nacionalnih manjina.

Al dobro. El presidente dobije 60e za svoj trud 😂😂😂

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,895
Da se nadovežem pračka i špriherica je dobar kučni odgoj.?.i vi ste ispali OK jer ste se igrali s pračkom i šprihericom?..a siguran sam da to niste učili u kučnom odgoju a da je čaća znal ubil bi boga u vama jer ste bogli osakatiti uglavnom djecu prvih susjeda..vjerojatno mnogi i jesu.
Vjerojatno da nas je ulovil s tim bi dobili svoje. I nisam mislil na odgoj, napisal sam da je opasno za decu. A kaj se tiče odgoja, dok ste bili mali sigurno vam nisu govorili da kradete trešnje, jel? Pa smo ih svi krali, makar sam ih imal doma, al uz društvo je to bilo tak. To su dječje stvari koje se skrivaju od roditelja i svi smo to radili. A da ima nade, ja sam mislil na to da deca nisu pred ekranima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh