• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Aha, rezervar dole, spojnica nazad pa novi lajtunzi na glavni kočioni.
Nikak nije imalo smisla da ih pustim ispod rezervara .....

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nije danas..jućer ..finog posla..
Htio sam pitati forum koji semering uzeti..ipak sam se odličio na najjeftiniji

Prilozi

• 20230504_212734.jpg
    20230504_212734.jpg
    25.4 KB · Pregleda: 43

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Ebala te više ta veš mašina, sutra odi popravi WC školjku ako nemaš straha

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Prečasni
Kaj nemreš jednu čarapu najti u vešmašini? ☺️
je*eš čarapu..upal je jeuro

Ebala te više ta veš mašina, sutra odi popravi WC školjku ako nemaš straha
Jel ti znaš da jedini u hrv .imam viseču školjku a obični zidni kotlić?..to se nema kaj zajebat kao s školjkom na podu..Ponekad treba razmisliti kaj se dela i kak a ne vidio sam ja to na jutubu

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,835
Obišao Metal-Kovis uzduž i poprijeko!
Da trebam neki stroj za obradu metala tu bih gledao!

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
224
Danas bila paljevina. 75% ocišćeno i spaljeno. Ostalo jos malo iako vjerojatno još samo spalim ono što je već odsjeseno, a daljnja čistka na jesen. Usput sam malo i planiral početi kalcizaciju jednog dijela travnjaka dok je vrt jos u normali. No sad kad sam realno pogledal, tam bi mogel saditi eventualno krumpir, ali onda nek mi slučajno rodi obilno, kam bum s njim. Eventualno isprazniti spavaču sobu 🤗. Tak da si sve nekaj mislim da bi mozda puknul aroninu ili mozda neki predlog s vaše strane... da nije zahtjevno, da vuce na kiselkasto tlo..ili u biti mogu i skroz rasturiti kiselost, ali onda na ne smeta blizina crnogorice 🤔

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
Danas radno 🤣...

Odrađuju se izbori za nacionalne manjine. Treba napuniti mobitel i pripremiti guzicu za sjedenje 😂.

Ali ajde, barem nešto pozitivno. Država je podigla naknadu za predsjednike povjerenstva 👍

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Danas se u našem malom prigradskom selu obilježava blagdan svetog Florijana. Imamo i kapelicu, pa je danas kod nas "proščenje". Danas budu "bijeli stolnjaki", budu okupljanja i promenada lijepih obleka i komada 🙃.
Mi ne možemo danas nikako okupiti sve "naše", iako smo htjeli. Dio unučadi nastupa na atletskom natjecanju u ČK, pa je mlađa kćerka vozila to troje na miting. Mlađi je zet aktivan sportaš i njega je uz put prodala klubu 🤓. Za sad jedno današnje zlato naši atletičari imaju u džepu, razlog više da slavimo dok nam se poslijepodne vrate. Sin mora na službeni put pa nisu dolazili iz ZG, za sad imamo jako krnji sastav. Otac je kod seke na ručku, ali bumo slavili mi koji se skupimo oko našeg stola 🙂🤓🥂🍾

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh