Bratko, da Dizel nije bio svojedobno jeftiniji, ja dizela vjv vozio ne bih.
1.6D u G2 se nije baš kvario, dizel bio jeftiniji koliko? 2 - 3kn, a njegova krstareća brzina od 80km/h je trošila par litri mazuta na 100km. Za fakultetliju i mladog vozača, stroj!
Onda ostadoh vjeran preko G4 pa A4 pa A6 zbog dobre cene, RAV4 isto zbog cijene, ali i 2.2 D4D je durabilan motor.
Nadalje, iduće vozilo će lako vjerojatno biti bemzinac, jer je cijena goriva tu negdje, a održavanje je jeftinije, i to svaka budala koja ne zna gdje mu je ključ 13 kad ga treba zna.
Fanatici mene ne interesiraju...
Ali pošto znam za što je 1.9TDI ili 1.9JTD sposoban kad se malo takne, a dura svakakve torture, rado bih propustio još kojeg kroz ruke.
Globalno zatopljenje je priča za malu djecu i budale koje vjeruju u to, uzmi prosjek za svaku godinu i tu se kurca nije promijenilo osim nekih oacilacija koje ima svake godine.
Jedna drkava Amazonska prašuma ima apsorpciju CO2 na godišnoj razini toliku da sve i da uduplamo "zagađenje" opet bi bila u stanju to sve anulirati.
Ponavljanje je majka znanja, pa tako i povijest koja se ponavlja, a sve ovo oko promjena je sasvim normalan tijek događaja, nekada je sve bilo prekriveno prašumama, s vremenom se vrijeme (Potpuno kriva riječ, jer je prava riječ KLIMA) mijenjalo, pa tako i klima svakog područja i gdjr je nekada bila šuma sada je pustinja, koga ovi jebivetri uvjere da je "globalno zatopljenje" fenomen, ni ne treba mu bolje nego električni auto i pametna kuća da mu pogase sve kad ne bude mogao platiti ratu kredita sa poslom na kojem se ubija i živi kao ker.
Toliko od jednog koji je propao.