Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,427
Da si zvao prije zamjene... Imam ti ja jedan dovoljno mali 😂😂
i to je točno , svatko za sebe najde dobar izgovor .samo je pitanje kak si s tim motorom prešo ekotest , koliko si bijelih plahti zavio u crno što po selu što doma , koliko je cigareta otišlo dok si mijenjao motor a koliko kupio komparatora dok si podesio pumpu .Jebaj ga, ti sad pišeš neke aute sa ciframa koje ja neznam ni pročitati a kamoli isplatiti.
Ja vozim rage koje su provjerene i ne zahtjevaju skupe servise, samo natočiš ulje, provjeriš gorivo i gassss. Katalizator, dpf, tri mase kvačilo, poluosovine koje prolaze kroz zvono, tipke razno razne.... kaj je to ja neznam.
Onaj motor kaj je imal ajnzec da jagodicu na prstu odsječe sam izvozil sljedečih 150 tisuča, metnul ga na odmaranje i sad nokon dve godine stavil u drlju, veselo tucka dalje.
Tih spominjanih 100 tisuca okrenem za tri leta pa kad bi se mogel počastiti sa novim najvjerojatnije bi opet bil dizel
Samo nažalost i nje ima sve manjeJedna drkava Amazonska prašuma ima apsorpciju CO2 na godišnoj razini toliku da sve i da uduplamo "zagađenje" opet bi bila u stanju to sve anulirati.
Ali nije jedina na svijetu. Ona sama ima moć apsorpcije duplo veću od "potrebne", DMR Kongo također ima pozamašnu prašumu koja se proteže dobrim dijelom Afrike, a šuma hvala bogu ima koliko te volja na svakom kontinentu. Tundre u Rusiji, a brate Azije bome ima...Samo nažalost i nje ima sve manje
Koji je to imt?Danas lagano uz
Ja sam jednom prilikom također zvao u trgovinu za Torpeda, ne sjećam se točno o kojem je komadu bila riječ, uglavnom objasnio sam trgovcu sve preko telefona i napomenuo da mi naruči skuplje, samim time i kvalitetnije ako je u mogućnosti i kaže mi odmah cijenu. Kroz dva dana došla roba, ja došao u trgovinu, dobar dan, ovo je moj paket? Da, izvolite, platio i otišao. Išao sam na povjerenje i sposobnost, odnosno znanje trgovca i nisam se prevario, stigao doma, otvorio, pogledao, sve bilo u redu, složili i radi bez greške.Ovo je prvi slučaj da sam nešto kupio, a nisam izustio ni jednu riječ. Očito da je taj trgovac skoncentriran na posao, svaka mu čast.
Ne znam kako ostali kolege, ali ja volim miris ulja, benzina, dizela, tovatne masti. Stalno me žena zeza da i ostanem spavati u garaži. Dizel motori, benzinski, strojevi,.... sve je to super.
Lako se smijati i z bedaka norca delati.Kaj zenta više ne prima robu?..ima i drugih