• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,640
Jebaj ga, ti sad pišeš neke aute sa ciframa koje ja neznam ni pročitati a kamoli isplatiti.
Ja vozim rage koje su provjerene i ne zahtjevaju skupe servise, samo natočiš ulje, provjeriš gorivo i gassss. Katalizator, dpf, tri mase kvačilo, poluosovine koje prolaze kroz zvono, tipke razno razne.... kaj je to ja neznam.
Onaj motor kaj je imal ajnzec da jagodicu na prstu odsječe sam izvozil sljedečih 150 tisuča, metnul ga na odmaranje i sad nokon dve godine stavil u drlju, veselo tucka dalje.
Tih spominjanih 100 tisuca okrenem za tri leta pa kad bi se mogel počastiti sa novim najvjerojatnije bi opet bil dizel
i to je točno , svatko za sebe najde dobar izgovor .samo je pitanje kak si s tim motorom prešo ekotest , koliko si bijelih plahti zavio u crno što po selu što doma , koliko je cigareta otišlo dok si mijenjao motor a koliko kupio komparatora dok si podesio pumpu .
rekao je ford najbolji je novi auto , sve sam bliže toj tvrdnji
 
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,425
Samo nažalost i nje ima sve manje ;)
Ali nije jedina na svijetu. Ona sama ima moć apsorpcije duplo veću od "potrebne", DMR Kongo također ima pozamašnu prašumu koja se proteže dobrim dijelom Afrike, a šuma hvala bogu ima koliko te volja na svakom kontinentu. Tundre u Rusiji, a brate Azije bome ima...

Da, postoji devastacija šuma, ali nije to baš tako kako nam se prezentira. Dobar dio se ipak i obnavlja.
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,600
Nazovem danas trgovinu rezervnih dijelova za traktore i pitam da li imaju Ruenove lamele za IMT 539? Veli trgovac da ne zna, ali ide pogledati i neka malo pričekam na telefonu. Za čas javlja da ima i veli koja je cijena. Zahvalim i velim da budem došel po njih tokom dana. Za cca 3 vure eto mene u dućanu. Trgovac za pultom, ništa ne pita kaj trebam, ode u skladište i nema ga jedno vrijeme. Vidim ga da dolazi i nosi kutije na kojima piše Ruen. Ja njemu novce, on meni račun i sve to se dešava bez ijedne izgovorene riječi. Na izlazu iz trgovine zahvalim, nasmijemo se obojica jedan drugome i kupnja obavljena. Ovo je prvi slučaj da sam nešto kupio, a nisam izustio ni jednu riječ. Očito da je taj trgovac skoncentriran na posao, svaka mu čast. (y)
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,965
Ovo je prvi slučaj da sam nešto kupio, a nisam izustio ni jednu riječ. Očito da je taj trgovac skoncentriran na posao, svaka mu čast. (y)
Ja sam jednom prilikom također zvao u trgovinu za Torpeda, ne sjećam se točno o kojem je komadu bila riječ, uglavnom objasnio sam trgovcu sve preko telefona i napomenuo da mi naruči skuplje, samim time i kvalitetnije ako je u mogućnosti i kaže mi odmah cijenu. Kroz dva dana došla roba, ja došao u trgovinu, dobar dan, ovo je moj paket? Da, izvolite, platio i otišao. Išao sam na povjerenje i sposobnost, odnosno znanje trgovca i nisam se prevario, stigao doma, otvorio, pogledao, sve bilo u redu, složili i radi bez greške.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,621
Danas ujutro me na mailu dočekala poruka sa današnjim zadacima:
Od ovog sa panka složi jedan kuplung kakav mi treba. Preradi, izmisli, snajdi se kak znaš i umiješ... zamajac mora biti jednomaseni, a lamela 240

Uspel sam nekaj spariti do sad, a sad gas do tokara da proba moje zamisli provesti u djelo.

 

Čava

Član
Tu od
24 Tra 2023
Poruka
63
Danas igranje sa mojom špricom.
Sve su si bliže.....

Ne znam kako ostali kolege, ali ja volim miris ulja, benzina, dizela, tovatne masti. Stalno me žena zeza da i ostanem spavati u garaži. Dizel motori, benzinski, strojevi,.... sve je to super.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,621
Kaj zenta više ne prima robu?..ima i drugih
Lako se smijati i z bedaka norca delati.
Ja bum pokušal pa ako uspije, a ja vjerujem da bude 6-7 komada zelenih bu ostalo za ..... za nekaj bu.
Neko se mora sav razšarafiti da tolko kroz mjesec dana zaradi. Ja bum probal prišparati sa malo razmišljanja i mjerenja uz spašavanje "izkorištenih" dijelova
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,621
Jučer sam razdužil jednog dobivenog na poklon prekjučer.... znam da umiješ pa ako ne vjeruješ provjeri sliku



sve ti budem oprostil..čak i sve one savjete
Ruku na srce mislim da mi nemaš kaj opraštati.
Jedino neznam na koje savjete misliš :unsure:
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh