Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
Ma nije tak. Ovaj župnik ti je legenda. Napravil je v 2 lete više v župi,nego stari za 35 let. Šteta kaj nije v moojoj župi,samo mi gorice spadaju tam
Uffff, kakav srneči, kakvi pajceki, cucki i mački..... ovo kad naprave vrijedne ruke.... nema daljeNaravno,ništ bez deserta
Peder je mama za to!Samo da javim da je disk isproban. Vrtio sam ga na 540 okretaja kardana i cca 1500 okretaja motora. Disk dela dobro na toj brzini. Delal sam bez prestanka po 2 sata. Za to vrijeme hidromotor je bio topli, ne preveč. Međutim otišel je plinski amortizer koji vraća disk. U to sam od početka sumnjal da to nebu dugo zdržalo, ali me iznenadil i riknul i prije nego sam se nadal. Kineska posla.
Problem je kaj na njemu ništa ne piše, a trgovac nema pojma koje je jačine.
Otvoreni amortizer je dužine 420mm računajući od sredine ušice do sredine druge ušice (nisam ga skidal nego izmeril onako kako je na slici). Kada je sklopljen onda je dužine 270mm od sredine do sredine ušice, fi je 22 mm. Koja je jačina pojma nemam. Ako ima tko kakva saznanja bio bih zahvalan.
Neda mi se to predelavati na opruge, ali mi se čini da bi to bilo najbolje rješenje.