• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Pozdrav svima koliko Vas ima ;)
Jutros sam imao za mene neobično rani "ustanak". Onda sam bil i sigurnosna budilica, a nakon toga pokupio našeg dedu (moj otac) i vozio ga u VŽ bolnicu. Tu sam "u sistemu naplate parkinga" užival taman 6 vur, bez prekida 😖😣:cry:.
Došli doma - veli mi žena sad još idemo u N. Marof u bolnicu otpeljati stvari baki (mojoj punici) 😖😣, a jojjj.
Došli i od tud doma, ali pa denes još nije v peći zakurjeno 🙃, to malo živine kaj držimo još nije dobilo jesti, o jebemu i svemu...
Za čas mi veli žena "ajde bok idem ja na posel" i otprem joj vrata za auto na cestu i odeeee 😣:cry:😖, vrag nek nosi ovaj četvrtak...
Ma moram si ja malo zasladiti dušu i donesel sam si z garaže tam oko pol šest (17:30 sati) v podrum / kotlovnicu, pokraj peći za centralno, leđnu motornu špricu i raskupusal sam ju, sad sam odmah bolje volje :hahah:;).
šprica m.jpg

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A zakaj si ju raskopal.? Kaj si išel pogledad magnet i cinšpulu? 😊I nisam znal da tu visoka struja, kad imaš električarske šerafcigere😂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ja u nešto udarati moram :hahah: moram si negdi živce naravnati, ma šalim se.
Idem si ja nju generalno urediti za novu sezonu, onak jedan temeljiti pregled svakog detalja, čišćenje, servis...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sutra u miru raskopaj klip i cilindar, radilicu, pogle semeringe, al nemoj sad po kmici ak nemaš dobro svetlo😉da nebuš karike kontra okrenul. 😂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
:hahah: pa kak ne kužiš da mi je za denes dosta bilo svega, vidiš da sam tu i tipkam.
I ne mislim te posluhnuti, kaj god ;), zutra je novi dan. Znam da je klip novi, cilindar novi, semeringi su bili OK, ali mi je "škropivo" non stop piškilo za vrat 😣😖, em od prvoga trena ne valja dihtanje poklopca rezervoara za materijal / škropivo, em kaj god da napravim - leđa su mi mokra :mad:. Budem ja to sve del pod mikroskop 🔬

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Već smo pisali o tome, kak sam ti rekel meni dobro dihta za sad. 😊A zmisli novi dihtung, nema druge, samo ti pogle kakva je radilica kad je već raskopano, i predihtaj fergazer 😉dok je tak prilika.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
E kolega Kupljenec, čini mi se da smo si nas dva malo previše "privatizirali" ovaj forum.
Od sto glasa - glasa čuti nije, ne mogu ljudi doči do izražaja - pored nas dva 🙃 ;) .
Dajmo da i ostali kolege malo dođu do izražaja.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Pokušal sam danas kupiti nekaj malo materijala: 10 stavaka (flahovi, vinkli, pravokutne i kvadratne cijevi) - ukupno 40 kg. Nažalost, završilo je neuspješno. Proizvodne firme koje koriste takav materijal, ne žele prodati materijal niti da si naplate rezanje, jedina trgovina koja u KR nekaj drži, većinu toga nema, ili ima cijevi stijenke 2 mm, a ja bih trebal 4.

Kak i gdje vi nabavljate takve male količine, po metar ili čak manje za pojedinu dimenziju? Postoji li neka firma koja reže na mjeru, može i približnu i prodaje takve kratke komade?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Željeznar, Zagreb, križanje stare Samoborske i Priobalne.
imaju dobar izbor, režu...

Ja se opskrbljujem u 3...4 lokalne firme.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Željeznar, Zagreb, križanje stare Samoborske i Priobalne.
imaju dobar izbor, režu...

Ja se opskrbljujem u 3...4 lokalne firme.
To je Horex, tam ti mogu zrezat ak su pri volji, manje više jesu, daš im za pivicu i nema frke.

Ili pitaj lokalne bravare da ti nekaj daju, prodaju kak got.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Tak male količine kod lokalne tvornice koja radi bravariju.
Jeftinije negi putovati za par kuna kilometrima daleko

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh