• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Eh, neznam baš da ti to ne igra kaj ti neće računat, pa kaj mu ne porineš u žep i bok. Da si mu porinul bi si ostavil čovek peneze. 😉

Jer u nekim temama sam skužil da paziš u svaku lipicu de kaj košta. 😂
Misliš da nisam probal? Jesam i skoro sam ostal bez prijatelja kak se uvrijedil. Nisu svi takvi kak ti misliš, nije uvijek dobro suditi prema sebi. 😂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ne sudim prema sebi, ja potrošim na gluposti da ti slabo dojde, kupim tolko toga kaj mi nikad nebu trebalo, al mi se dopadne pa kupim😂😂baš ne kalkuliram tak kak ti😂ak mi nekaj treba kupim, jedino ak mi treba i netreba kalkuliram. 🤭

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
Da colovne male gedore ;) , za B&S motore i slične 👌, imaš dobro oko (y)
Alat je moj hobi. Više skupljam a s njime radim najčešće vikendom.

Belzer, Gedore, Snap-on, Stahlwille, Hazet, Matador, C. Walther, Elora, Facom, SAM... Teško da mi mogu promaknuti :D...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Na današnji dan, u neka prošla vremena iz djetinstva je meni moja "baba" govorila: da se na vrtu "tičeki ženiju" i da "treba iti van po zebice"...
Kao malo dijete sve sam joj to vjerovao i baš ništa od toga što mi je govorila nisam kužio :) .

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Po zebice se trebalo iti bos, da se ne splašiju. Da si ju posluhnul, bi odmah skužil. :ROFLMAO:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Na današnji dan, u neka prošla vremena iz djetinstva je meni moja "baba" govorila: da se na vrtu "tičeki ženiju" i da "treba iti van po zebice"...
Kao malo dijete sve sam joj to vjerovao i baš ništa od toga što mi je govorila nisam kužio :) .
Eh, nama su to govorili na Tri Kralja, a ovogodišnji blagdan Tri Kralja je bio, ako se dobro sjećam, za otići visibabe nabrati.

Mudri su bili ti stari ljudi, a nama su se činili "zaostali" dok smo bili mladi i puni sebe.
A onda dođe čovjek u određene godine i skuži nešto.....:)

Usput, vidjela sam prije ovih smrznutih dana u šumarku visibabe, hehe......

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Naše visibabe sada ovih dana več rastu ispred prozora dnevne sobe, sad ih ne stiglem poslikati ak' su još žive od snijega i leda. Upravo budem krenuo s još jednim djedom "po zebice" :hahah: , čitaj v gorice...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh