Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
To nesmem ni pomisliti, 🙂
Meni je cvilila pumpa.Nebi rekel,il letva il pumpa. Ulja mu je sin natočil i dalje cvili, sad treba skužiti od kud se zvuk čuje.
Ne znam jesam li već pisao o ovome?Pa valjda postoje onda i neki kriteriji za zapošljavanje,seminari, pa nemam ja jedini valjda u cijeloj županiji traktorsku prikolicu?
De pa ima u tvojem kraju tak breg?
Dobar posao, a s tim četkama nikad previše opreza. Imaš jaku volju vidi se.Pripremala se konstrukcija za bojanje. Za moje godine dosta nezgodno stajati na lojtri i brusiti iznad glave. Svaki slijedeći dan, kad ne bu prevruče, malo i bu se pobrusilo. Puni profili ideju brzo, ali rešetke su koma, a još k tome ih jače zahvatila hrđa, a u vugle se nemre raketicom..
View attachment 38379
Ima, 10min vožnje s autom, sami početak Vukomeričkih gorica, točnije Markuševec Turopoljski (stariji naziv Peršinovec)De pa ima u tvojem kraju tak breg?
Da postoje u zakonskoj regulativi i svi se kunu kako su odradili po zakonu zapošljavanje, a u praksi svako doveo svoga za rukav i postavio. Dobra plaća i nikakve odgovornosti za rad jer onaj ko ga doveo on pegla greške odnosno niko nesmije reći za grešku.Pa valjda postoje onda i neki kriteriji za zapošljavanje,seminari, pa nemam ja jedini valjda u cijeloj županiji traktorsku prikolicu?