• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Moj sused ima 96 let...
Pitam ga: "stric Mirko, Vi već dugo kašljate"
A on meni: tko dugo kašlja, dugo i živi...

Tak da...mora cviliti :hahah:

Posljednje uređivanje:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Pa valjda postoje onda i neki kriteriji za zapošljavanje,seminari, pa nemam ja jedini valjda u cijeloj županiji traktorsku prikolicu?
Ne znam jesam li već pisao o ovome?
Kupio u bivšem MERKURu u Sk auto prikolicu i došao na STP i onda:
- osobnu
- račun, ali mora biti na ime, a ovaj nije :unsure:
- morate imati potvrdu da je MERKUR ovlaštem prodavati auto prikolice🤛🤜
Otišao na drugu STP i sve riješio sa osobnom i običnim računom!:ppozdrav:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ajmo još jednu pričicu za laku noć :ppozdrav:
U Prometnoj dozvoli, onoj staroj za vrstu goriva pisalo je:
Otto-....-CNG.
Ona na TP znala je samo za LPG. I tu nastade problem. Uputila me u CVH u ZG na atest. Čovjek pročitao što se traži, kopirao Prometnu i zaokružio ono CNG. Rekao je da to pokažem, ali ne može/smije napisati ono što misli o takvom zahtjevu.
Nije ništa rekla!
Caddy ide na metan ili zemni plin. Punionica u RH ima koliko hoćeš - ČAK 3, dvije u ZG i jedna u Ri

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Pripremala se konstrukcija za bojanje. Za moje godine dosta nezgodno stajati na lojtri i brusiti iznad glave. Svaki slijedeći dan, kad ne bu prevruče, malo i bu se pobrusilo. Puni profili ideju brzo, ali rešetke su koma, a još k tome ih jače zahvatila hrđa, a u vugle se nemre raketicom..

IMG_20210703_131013.jpg

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Pripremala se konstrukcija za bojanje. Za moje godine dosta nezgodno stajati na lojtri i brusiti iznad glave. Svaki slijedeći dan, kad ne bu prevruče, malo i bu se pobrusilo. Puni profili ideju brzo, ali rešetke su koma, a još k tome ih jače zahvatila hrđa, a u vugle se nemre raketicom..

View attachment 38379
Dobar posao, a s tim četkama nikad previše opreza. Imaš jaku volju vidi se.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Pa valjda postoje onda i neki kriteriji za zapošljavanje,seminari, pa nemam ja jedini valjda u cijeloj županiji traktorsku prikolicu?
Da postoje u zakonskoj regulativi i svi se kunu kako su odradili po zakonu zapošljavanje, a u praksi svako doveo svoga za rukav i postavio. Dobra plaća i nikakve odgovornosti za rad jer onaj ko ga doveo on pegla greške odnosno niko nesmije reći za grešku.
Ja radim u jedno državnoj instituciji i znam kako dolaze moje kolege, čak ih ima i nakon 15 godine staža još se nisi nikako prijavili na svoju radnu šifru, nemaju pojma kako im izgreda aplikacija u kojoj trebaju radit. Nemojte misliti da tako nije i kod vas, svi se susrećemo sa takvima i ispaštamo kada trebamo ostvarit neko prava., kao kolege oko registracije.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh