• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,021
Ma je! Kakva kola, sve to ode u klopu dok nema punice i žene! :unsure: :hahah:
Sad ja malo gledam i razmišljam .
One su otputovale prije dva mjeseca.
Od onda je Kupljenec pustil posel i krenul u biznis. Svako malo ima neku rasprodaju.
Jel se te žene budu imale kam vratiti kroz koji dan :unsure:

Btv, ako si i ti kupac nečeg pojuri, sad je šansa 🤭

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,057
Ovdje je uzbrdica jako velika i na cesti je bilo sitnog šljunka, a najveći problem je baš u tome, da je vozil teret bi speljal, ali je bil prazan i sa zadnje strane je jako lagan, a pošto je zadnji pogon tu dolazi do problema, jednostavno kotači proklizaju i zakopa se. Ali zato smo tu da pomognemo, rikverc gas i izvukli ga na ravno. Sad sam mu predložil da vozi iza barem jedno 5 kvadra, ponekad i 50kg puno znači.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,976
.da li je tko isao u Sv.Filip i Jakov da kaze sta o tome mjestu ..zanimaju me plaze kakve su?
Ja sad kad odem na more,tu idem svako jutro biciklom,mislim da su pješčane plaže

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,793
Predebel, kupi si dva jelova foslina i to ti bu zadovoljilo tvoje potrebe naravno za. pod

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,793
Samo mi reci tko če to nosit i premiještat,pogotovo stranice. Ti i dva susjeda ako dobro upregnete 💪 možda ih dignete

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa da🙂a gle, gledam da imam nekaj kaj mi treba i kaj me služi, bolje mi netreba🍺🍻
Za dopeljat bilo kaj morem, i kuruzu i drva i sve kaj mi treba, stim jedino kaj bi još malo stranice više napravil🙂

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh