• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,571
Godinama su pričali da je ljeto - sezona kiselih krastavaca i godišnjih odmora. Naše (obiteljsko) ljeto protječe nekako ovako:

Starija kćerka i zet su s djecom otišli na more odmah poslije završetka škole. Ja sam bio "dežurni" kod njih za hranjenje, davanje vode, zalijevanje vrta, cvijeća itd.
Onda su nas zvali da im dođemo praviti društvo na moru i da budemo s unucima koji put radi njihovih malo dužih rekreacijskih "tura po Jadranu s prijateljima na biciklima" 50-100 km u komadu 😖. Bili smo 8 dana i bilo nam je s njima super. (y)

Za to vrijeme su nam mlađa kćerka, unuke i zet pazili na kuću, hranili, davali živini svježe vode. Za zalijevanje našeg vrta je bio zadužen susjed, koji je to sa zadovoljstvom radio, rano, oko 6 je upalio svoju i našu motornu pumpu, a oko 7 ugasio oba dvije. U jutro je on i našim patkama mijenjao čistu vodu...

Mi smo se vratili s mora, a drugi dan su otišli mlađa kćer i obitelj. Sada smo mi (ja i supruga) kod njih dežurni za hraniti, vodu dati, zalijevati. Ali danas smo baš "nadrapali", jer poslali su mi informaciju da im se taman prije polaska zaštopala "kućna kanalizacija" 😖 . Tako smo eto jutros ja i moja draga nadrapali, cca 2 sata smo vodili rat sa zaštopanom kanalizacijom, bio je to čisti "popizditis", ali uspješno smo odradili posao odštopavanja i "voda opet veselo otječe prema gradskoj kanalizaciji". Lijepoga li i mirišljavog posla za početak dana :hahah:.

Sinoć su sin i snaha oko 21 sat doletjeli na par minuta do nas iz ZG, pokupili neke hitno im potrebne stvari, obišli na kratko stariju sestru s obitelji i odjurili natrag u ZG, jer u jutro moraju na posao.

Starija kćerka i zet su se samo na dan dva radi lošeg vremena vratili doma i na posao, a za vikend svi jure natrag na more, pa su nas danas posjetili naši dečki. Jedan je negdje iza kuće "zahebavao" našeg lijenčinu od peseka, dok je drugi izvodio akrobacije na biciklu:
IMG_20210721_155315.jpg
"prolazi dan za danom"... I onda ne buš pil (a vruče ti je), ma vražju mater nebuš pil :ppozdrav:🙃;)☀️
 

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,181
Dečki samo veselo, ja evo sad uđoh u kuću, sutra i petak večer imam manje obaveza, pa mogu nešto kombinirati.
 

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
8,706
Konačno došlo i ovo na red. Propuštao ulje, očišćeno, stegnuto i čeka "mnogo žganaca" da se vrati pod prikolicu.
IMG_20210722_151349.jpg

Inače ulje ne dolazi pod kuglu, već je priključak zavaren na prirubnicu
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh