• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Danas me iznenadil prijatelj @MUHA i išli na kavu, i sok, kak to već ide, i kad se najbolje zalaufali sa pričom počelo nevreme, kiša, počelo puhat, nisam ni stignul sliku okinut da me nebi otpuhalo kak je bilo nevreme. Ali smo se baš super pospominali. Baš ugosno društvo 😉🍺🍻
Nadam se da je dobro došel doma po tom nevremenu
Ja svoje obečanje uvijek izvršim, a tebi sam obečal da se bum navrnul kad se buš ti najmanje nadal.... eto, jučer je bil takav dan i normalno da je zato bilo nevreme.... ali nije nas nevreme rasteralo, ti si moral bežati doma na raketi vrata i prozore zatvarat 🤭

Dobro si se pokazal kao domačin, bum se ja još koji put navrnul (y)
Da mi je bilo videti facu od forumaša koji te zval a ja sam se javil na tvoj telefon 🤭🤭🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Mi smo se danas malo igrali armirača... View attachment 39913
View attachment 39914
Danas napravljena 4 "koša", sutra još jedan...

Primam donacije u obliku parova ruku za betonažu u subotu :)

Ak baš netko ima dvije lijeve, a hoće pomoći, slobodno može donesti nasoljenog odojka. Suhih drva imam ;)
Kaj to budu temelji za tokarski?

A u subotu :unsure::unsure: Nije baš da moram nekaj neodgodivo napraviti ali bum zmislil da moram 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja svoje obečanje uvijek izvršim, a tebi sam obečal da se bum navrnul kad se buš ti najmanje nadal.... eto, jučer je bil takav dan i normalno da je zato bilo nevreme.... ali nije nas nevreme rasteralo, ti si moral bežati doma na raketi vrata i prozore zatvarat 🤭

Dobro si se pokazal kao domačin, bum se ja još koji put navrnul (y)
Da mi je bilo videti facu od forumaša koji te zval a ja sam se javil na tvoj telefon 🤭🤭🤭
Je si videl kad me punica zvala kak sam odma moral doma iti🤭
Ali nemrem ti reći kolko mi drago da si navrnul😉🍺🍻👍
Forumaš koji je zval je sigurno bil u poslu pa nije možda ni skužil ko se javil🤭
Nego jel ste kasno došli doma?
Kaj to budu temelji za tokarski?
Ja mislim da tokarski već dela u tri smjene, da se ne gasi opće🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Je si videl kad me punica zvala kak sam odma moral doma iti🤭
Ali nemrem ti reći kolko mi drago da si navrnul😉🍺🍻👍
Forumaš koji je zval je sigurno bil u poslu pa nije možda ni skužil ko se javil🤭
Nego jel ste kasno došli doma?
Nisam baš štel tak napisati... ja sam radije rekel da si vrata na raketi ostavil otvorena ;)
Ništ se ti ne brini, došel bum ja opet.
Negde prije polnoči, još smo pristali putem na jednom mestu jer se ovom mom pripišalo 🤭

Ja mislim da je tokarski u elementarnim dijelovima. Vlasnik mora sve vidjeti kak dela, zašto dela i je l bu delal. A kad bu u vrpi, ni one gore ne zna
A ja sam siguran da bu neke stvari na njemu trebalo i doraditi ;)

ZJ kaj je ona kosilica u funkciji kaj si remontiral? Žuto zelena?
Ako nisu kotači potonuli u kontejner ja sam siguran da se da pogurnuti 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Da nije kapelice (mada je i kraj Gubčeve mjesto za molitvu), ja bi pomislil da si Gupčevu lipu zrušil

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Znate li da su stršljeni zakonom zaštićeni i ne smiju se tamaniti, već pozvati ekipu za selidbu! :unsure:

"Prema odredbama Saveznog zakona o zaštiti prirode, stršljeni su zaštićeni zakonom i ne smiju biti uhvaćeni ili ubijeni. To ne samo da znači da petu cipele ne smijete ubiti pojedinu životinju na stoliću, a uklanjanje gnijezda stršljena također je zabranjeno. U slučaju kršenja vlasti mogu vam izreći novčanu kaznu do 50.000 EUR."

Posljednje uređivanje:

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
istina slažem se sa gospodisom Lee Champa. treba sve stršljenje premjestiti u Parag i slična mjesta.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Tokarski nije na prikolici, već u radioni, na svijetlom i suhom.
Sve bu pomalo došlo na mjesto...ne brinite
A ja budala jučer kupil broncu i k Vilču otpeljal da mi ju pripaše na špindle

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh