Uvijek dobrodosao ,imali bi sta obilaziti i gledati 5 dana ... 😄 😄To moram doći posjetiti 😉
Nego sta mislite koliko je stara ova lokomotiva ? 60-70 godina ?? Bas me interesuje do kad su se proizvodile.
Uvijek dobrodosao ,imali bi sta obilaziti i gledati 5 dana ... 😄 😄To moram doći posjetiti 😉
To se zove luksuzni prijevoz friško piljenih drva, bravo za "uradak" (kiblu)Upotrijebio sam i kiblu za prijevoz traktorom.
Pa mozda jedan put 😉 trazim kakve polovne ili obnovljene/naljevene.I ti buš moral skoro zadnje gume nove stavit🙂
Hvala. 👍 Ima vise slika u tami kip mulda, plato. 😉bravo za "uradak" (kiblu)
Jer su jeftinije 😄 da stavim nove gume onda me dode 1000 evra vse ukupno, luftslauhi i montaza. A traktor vrijedi nesto vise.. 🙈Zakaj polovne?
Mislim da su 33-501 ,Ex DRB 52 2464Uvijek dobrodosao ,imali bi sta obilaziti i gledati 5 dana ... 😄 😄
Nego sta mislite koliko je stara ova lokomotiva ? 60-70 godina ?? Bas me interesuje do kad su se proizvodile.
nebu je ni mijenjal, dok se ne raspadnu između ripni, pa zračnica izviri...Pa to još nisam nikad čul da neko stavlja polovne gume 🙂mislim da ti to nije dobra odluka.