• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Usput, danas sa prekopala i čupala divlju kupinu na briješčiću iznad ribnjaka. Lopatom sam je kolko sam mogla, ali je dublje korjenje ostalo unutra.
Šta da radim da ju utamanim u živac, da je pobijedim za vijeke vijekova Amen?
Probajte sa "cidokorom" ali onda kad se razlista.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ti si kak maček sa devet života - uvijek se dočekaš na noge
Učil sam od najboljih, a jedna od njih si i ti ;)

A bile su to ljepe godine, nemre se reči. Kad se samo sjetim prvog susreta u Gudovcu 🤭

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sa totalcem sam ja nju tri puta - kad je bila mala, malo je pobjelila i skvrčila se, pa porasla dalje ko da je cjepljena, pa se ljeti uvečala pet - šest puta, pa sam je opet, opet je malo požutijela, kvrčila se, pa sam ja na jesen - bila je gusta i zelena ko bor u gori, pa je lišće žutjelo....ali dok je kraj sezone rasta nije zaustavio, ni to nije pomoglo.
Sada se moram pripremiti za proljeće.
Još budem prelopatala, izbirala komadiće korjenja, ali to je oko metar i pol fine vrtne zemlje, tu korjenje ode u dubinu i napravi pupove grančica koje izlaze na površinu, a ne mogu tako duboko.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Čini mi se da su falili Herkules i Cosmic za suzbijanje kupine. Možda bi bilo dobro pitati željezničare kaj oni koriste za prskanje pruga.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Ima jos dosta ostecenih karika bit ce pucanja opet, ali lijepo odradjeno... mi preferiramo mrezaste s plocicama...
Te koje su malo oštećene su 16 mm karike i na istrošenom dijelu su deblje od 13 mm, a koje su zdrave su 14 mm. Ima tu rada da dodju do 6mm kad pucaju. Ma znaš koja je cena novih. Čovjek kupio traktor nema lanaca nemoze maket sad nikud. Ja vidim na otpadu ove, jesu bili jadni, predložim mu da da se da odradit da bude upotrebljiva. Njega će jedan par koštati 350e, ja imam debelu dnevnicu. On sa njima može zaraditi sigurno nove, bez nih nema rada od sad do aprila mjeseca.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Dobro jutro i vama, od noćne ptice koja ne spava od pol 2...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Dobro jutro svima koji već čuju.

Pripremio sam sadnice crnog ribiza ako budes imo nekog u prolazu javi
Pročital sam da crni riviz nije baš jako ukusan za jesti, nego je više namijenjen za druge namjene. Stoga sam odustal od njega.
Najljepše ti zahvaljujem (y) :ppozdrav: i ujedno se ispričavam kaj ti nisam javil svoju odluku.

Dobro jutro i vama, od noćne ptice koja ne spava od pol 2...
Nadam se da ti je bolje i da to nije posljedica bolesti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A ne znam ni sam. U to se vrijeme oznojim, presvučem...i više nemrem zaspati (svjetlo, zvukovi...)

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Meni je svaka četvrta noć bez spavanja. Kad dodjem iz noćne nikada ne spavam, desi se nekad al rijetko. Moje kolege na poslu kažu da nekad nemogu spavat. Ja nemam taj problem. Po danu uvjek nešto radim ili idem nekud i stalno sam u pokretu. Zato sam naveče mrtvo telo, čim glava na jastuk ja sam zaspo.
Kažu da mesečeve mijene utiču na san.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh