Što sam radio danas? (dobro, bilo je to jučer, ali samo da vidite uhljebistan na njenom najboljem primjeru)
Izgubio sam živce, eto to sam radio. Išao sam u onaj APPRRPRPRRRR (za ZG) i naravno da nisam obavio ništa; imam jednu parcelu koju sam počistio i želio ju prijaviti u njenoj punoj površini (do sada je radi neočišćenosti terena bila samo na pola prijavljena). I sad, znam postupak: okini s 4 krajnja kuta parcele GEO fotke i odi tam, prijavi, oni ucrtaju i mirna Bosna. Ali ne! Iako sam zvao telefonom 4 ili 5 ponuđenih brojeva jedno 6 puta svaki (pogađate, nitko se nije javio), odlučio sam otići na Trešnjevku i prijaviti to odmah. Naravno da je bilo "čelom nazad" jer je "referentcia" rekla da se za nanovo ucrtavanje treba naručiti (!?), na što sam joj rekao da se na telefone nitko ne javlja iako sam pol jutra pokušao nekog dobiti. I još mi veli da GEO fotkanje treba biti napravljeno prema strogo definiranim pravilima. Pitam ju da koja i kakva pravila moraju biti, obzirom da sam već to morao raditi prema pravilima koja su mi već jednom rekli (slikanje u 4 kuta parcele), na što mi ona veli da mi je to netko krivo rekao (?!?) i da složila se ipak da treba napraviti kako sam napravio (iako nije po pravilima
🤬). Veli mi da se mogu naručiti na termin kada bi mi to mogli unijeti u sustav, na što sam ju pitao jel to može biti sada, kada sam već došao. Rekla mi je hladno da ne može jer nema nikog tko bi mi to mogao napraviti. (?!?!?)
Pa da pukneš od smijeha u kakvom mi "gordijskom" sustavu živimo. Jedan posao od doslovno 10-ak minuta se rastegnuo da moram doći na "ugovoreni sastanak u srijedu u 15h". Kad bi firma u kojoj radim radila na takav način, odavno bi stavila lokot u bravu.
Bitno da plaća ide... (pozdrav dragoj godpođi koja možda prati ovaj forum, mo'š mislit).
Sorry ekipa na ovak dugackom postu, ako ga niste procitali, nema veze. Jednostavno sam se morao pojadati jer, vjeruje, svi ste naletili na ovakav zid jednom 😤