Sjeti se penala koji su sudili Argentini protiv Poljske ili onog kojeg su dobili protiv Nizozemske.
Protiv Nizozemske je bio čist, glup ali čist. Ne znam protiv Poljske, ne sjećam se, znam da je protiv S. Arabije bio bezvezan.
Messi je jako dobar ovo prvenstvo, i nije stvar penala i golova, vuče Argentinu.
On je još 2014. zaslužio biti prvak ali nije imao sreće u finalu. Mislim da nemaju šanse protiv Francuza, čak i uz poguranac sudaca.
A prvenstvo je čista korupcija, to se zna odavno. Nijemci su, njihove navijačke skupine koje bi trebale biti uzor svima, pozivali na bojkot prvenstva a kod nas ministar obrazovanja poziva djecu na gledanje i omogućuje to gledanje za vrijeme nastave. 15000 mrtvih za 5800min nogometa (ili tako nešto) je poruka koju su slali, toliko ih je umrlo na izgradnji stadiona. Praktički robovi.
Kod nas će političari odmah iskoristiti medalju za prodavanje magle i već su najavili izgradnju stadiona u Zagrebu i Splitu. Ono, Petrinja je obnovljena, Maksimir dvaput, ima se, može se...