• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Danas sam popravljal nove dijelove.

Nova sajla naravno ne paše u utor , probal sam ju pripasati ali neuspješno pa mi je pala na pamet ova ideja, eto je broji sate.
Sreča pe je ostal dio stare u bregastoj pa sam imal kaj spojiti

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@Kapetan_broda_Kupljenec mene je jedino ibrufen 600 držal kolko toliko pokretnim, poslije lijekova kaj sam dobival u bolnici kroz infuziju i kasnije u injekcijama.
Morfij je bil zakon al isto ne drži dugo...
Ja dobil danas neke tablete sa morfijem, jer ovo je nesnošljivo.

Drži se i oporavi čim prije. Bi li neki steznik kaj ublažil kod kašlja?
Neznam, mislim da nema niš za to, ali sad kašljat je nekaj najgore kaj more bit.

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
634
Ko veli da je ono bil penal taj nikad nije igral nogomet ili ga ne kuži…

Evo ja kažem da je penal.

Strahonja da nije, i zapravo je cijeli asortiman uvreda ta HDZ-ova spodoba iznijela na račun suca, secirali do detalja neki mogući korner a nijedna kamera im nije dala za pravo

To je penal Livakovića

Inače je ovo usporedivo, po istom tom Strahonji sasvim opravdan penal i crveni za golmana:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ovo drugo je više penal nego prvo jer se golman mical i mjenjal putanju. Livaković jučer nije mijenjal i ulazil u putanju igrača nakon kaj je on uputil loptu. Igrač je ušel direktno u njega, po sredini. Nekaj slično ko probijanje u rukometu… Golmanu je valjda dozvoljeno da u vlastitom šesnaestercu smanji kut napadaču. Da je napadač prije uputil loptu da stigne zaobići golmana i onda da je golman mjenjal putanju da sprijeći napadača u prolasku onda bi bil penal.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Evo ja kažem da je penal.

Strahonja da nije, i zapravo je cijeli asortiman uvreda ta HDZ-ova spodoba iznijela na račun suca, secirali do detalja neki mogući korner a nijedna kamera im nije dala za pravo

To je penal Livakovića
To NIJE penal...a politicku konotaciju necu komentirat...

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
634
Penal JE. A je li trebao biti suđen ili ne je podijeljeno mišljenje u stručnjaka. No kad nasi dnovinari kažu da je, onda cijela nacija sutradan kaže da je...

A HDZ=HNS. Nitko nogometnom savezu ne može prismrdit ako nije član i to je činjenica, suci pogotovo. To je uvjet za napredovanje.
Editirat ću dio o spodobi ako još mogu, nije u redu od mene.

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
634
Ovo drugo je više penal nego prvo jer se golman mical i mjenjal putanju.

Ne znam šta reći, ovo sam stavio da se vidi kako je golman Istre samo pomazio Petkovića a on pao ko pokošen da bi diskreditirao Strahonju koji je opravdao tu situaciju u kojoj je sudac čak dao i crveni golmanu (iako po PNI ne smije) a ti kažeš da je čist penal.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Moje mišljenje je odma bilo da penal nije. Probijanje rukometnim rječnikom. Nemožemo ovo gledati ko sudar igrača u polju jer golman ima veća prava u svojem šesnaestercu i normalno je da smanjuje kut. On nije mogel izbjeći sudar, Alvarez se zaletil u njega. Nogomet treba osjećati, ne pišu sva pravila u knjizi za ovakve dvojbene situacije. Ne zanima me u ovoj situaciji HDZ ni HNS.
Iz onog gif-a mi je teško procjniti kaj se točno desilo al vidim da se golman micao kod kontakta, tj imao je vremena izbjeći kontakt. Da vidim snimku moglo bi se bolje analizirati.

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
634
Mogao je on izbjeći sudar, kao što ga je izbjegao Neymaru uostalom par dana prije.
No tu neće biti konsenzusa, neki stručnjaci kažu da nije, neki (kao Skomina i Beusan) da je. U svakom slučaju ni bi trebalo biti mjesta za naše teorije zavjere koje idu i do pape Franje.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
U svakom slučaju dvojbena situacija. Sjeti se penala koji su sudili Argentini protiv Poljske ili onog kojeg su dobili protiv Nizozemske. Ne izgleda više tak bezveze ono kaj je rekel Pepe da nek Messiju odma daju naslov… Katarci su vlasnici PSG-a…

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Sve je to smišljeno da napokon "veliki" Mesi osvoji prvenstvo,da je kojim slučajem netko ozlijedio Mesija ispalo bi da je tog nekog potplatio Ronaldo.Al da su brzi brzi su.

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
634
Sjeti se penala koji su sudili Argentini protiv Poljske ili onog kojeg su dobili protiv Nizozemske.

Protiv Nizozemske je bio čist, glup ali čist. Ne znam protiv Poljske, ne sjećam se, znam da je protiv S. Arabije bio bezvezan.
Messi je jako dobar ovo prvenstvo, i nije stvar penala i golova, vuče Argentinu.
On je još 2014. zaslužio biti prvak ali nije imao sreće u finalu. Mislim da nemaju šanse protiv Francuza, čak i uz poguranac sudaca.

A prvenstvo je čista korupcija, to se zna odavno. Nijemci su, njihove navijačke skupine koje bi trebale biti uzor svima, pozivali na bojkot prvenstva a kod nas ministar obrazovanja poziva djecu na gledanje i omogućuje to gledanje za vrijeme nastave. 15000 mrtvih za 5800min nogometa (ili tako nešto) je poruka koju su slali, toliko ih je umrlo na izgradnji stadiona. Praktički robovi.

Kod nas će političari odmah iskoristiti medalju za prodavanje magle i već su najavili izgradnju stadiona u Zagrebu i Splitu. Ono, Petrinja je obnovljena, Maksimir dvaput, ima se, može se...

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Sve je to smišljeno da napokon "veliki" Mesi osvoji prvenstvo,da je kojim slučajem netko ozlijedio Mesija ispalo bi da je tog nekog potplatio Ronaldo.Al da su brzi brzi su.
Ajd ajd sve, ali nema potrebe veliki stavljati pod navodnike. Jedna nogometna velicina, carobnjak, daleko najbolji ove generacije.

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
634
Nije daleko najbolji kad je drugi najbolji u par deka s njim. :)
Meni je definitivno draži Messi ali maksimalan respekt za Ronalda, stroj.
Šteta što im je kraj karijere blizu, sad će dvojbe valjda biti Haaland vs Mbappe. :)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Bude zanimljivo finale, koga Katar više voli, taj bude pobjednik. Pepe je izgleda u pravu...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,915
Izmjerio sve i naručio police za ured.

Taman kakve mi trebaju. Dok nisam naletio na ovu stranicu nisam ni znao da takve sve dimenzije polica postoje. 3 komada 180x90x45 su mi taman za ured. Mislio sam uzeti 4 ili 5. Ali mi onda ne bi stali dvosjed, televizor i polica s knjigama.

A kakav je to ured bez dvosjeda i televizora.

Moram se i ja negdje odmoriti, a mora i žena kad ispravlja ispite negdje odmoriti 😂.

Znači nema čega nema..

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh