Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Jesu, jako šašavi🙂ali i velike dobrice.
Ja sam nekak misljenja(a tak mi se i samom dešava jer nemam vremena bas sjediti za kompom preko dana, a u večer sam često zrel za pokriti se poplunom i reć laku noć svijetu), da ljudi potraže tu savjet, možda ili ne riješe problem pa se jednostavno "zaboravi" na forum jer nije u smislu aplikacije za mobitel(a najčešće danas se surfa forumom putem mobitela) pa jednostavno ne dođe obavijest ili nakon postavljenog pitanja zaborave pogledat za odgovor....Ulovio sam se ovako "blagdanski neaktivan" u nekakvoj analizi i razmišljanju, o jednoj "pojavi" na ovom forumu, rado bi da to mogu razumijeti, ali za sad ne razumijem.
Radi se o pojedinim "temama i pitanjima" koje pojedini forumaši pokrenu. Dogodi se da im nakon toga mi ostali damo koje kakve sugestije, savjete, prijedloge, a onda oni, iz meni nepoznatih i neshvatljivih razloga "jednostavno nestanu".
Ne ostaje iza njih nikakav trag, nikakva povratna informacija, ostaje slutnja da smo svi bili u pravu, ili da nitko nije bio u pravu.
Mišljenja sam da bi za kvalitetu i svrhu foruma bilo puno bolje dati i povratnu informaciju, nešto kao: ti si @plus promašio temu, dao si mi totalno beskorisni prijedlog i savjet, ispravan je savjet bio od forumaša "tog i tog".
Jasno mi je da je ovo "javni, a virtualni prostor" i da se svako od nas tu ponaša kako želi, zna i umije. Ali kada smo več iz nekih naših razloga tu, zar zaista ne bi bilo puno bolje i saznati što se postiglo, zajedničkim djelovanjem u nastojanju otklanjanja nekakvog problema, ili traženja točnih odgovora na nečija pitanja??? Možda bi takvim pristupom, davanjem povratnih informacija, ovaj forum postao još kvalitetniji i korisniji. Ja sam uvjeren da bi.
Ma kakve su ti to "crne ploče" i još takvog "neobičnog formata". Ak' su ti toliko baš smetale na gruntu, mogao sam ti ih i ja zbrinuti kod mene.Kolega @plus, svaka čast.
I ja budem moral pokositi dvorište, jer pri nama bu išel u četvrtak (i ja z njim, po našem selu). Na žalost, moja nema košaru, pa bu listje trebalo skupljati metlom i vilama.
Danas smo se malo igrali krovopokrivača...
View attachment 55855
Fala Sv. Ivanu kaj nam je podaril lijepo vrijeme.