Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Mene čeka sličan seks, ali sa lagerima, doduše ne na traktoru, ali mi je već muka. 😩😩Malo smo raskapali traktor. Zupčanik nadrapal.
Mene čeka sličan seks, ali sa lagerima, doduše ne na traktoru, ali mi je već muka. 😩😩Malo smo raskapali traktor. Zupčanik nadrapal.
Nisam ja baš tak fleten kaj se posla tiče tak da..... ali naravno da sam probal.Muha,kaj nisu još v utorak trebale biti neke bosch recenzije🤔
Pa vidi koliko zupčanika imaš unutra,jedan više manjeMalo smo raskapali traktor. Zupčanik nadrapal.
Ovaj nije polirani, da ti je videti poliranje, sije se kao srebro. Da se to urediti. I ti sa metalnim poklopcem su isto lijepi nažalost neçu moći sliku nabaviti.Hvala puno. Ovo sa staklenim poklopcem mi je zanimljivo
Fali ti ključ tvojeg znanja, tvojeg dosega, e kad bi bar tak svi pisali iskreno ono u kaj se razumiju i kaj znaju delat 👍🙂Upravo završeno zadnje ovogodišnje pospremanje alata i kaj mislite koji ključ fali?
Koje li slučajnosti , sve sam prekopali ali nema ga.
Znam, imam još barem dva u rezervi.Ključ 13? 🤔
Unior je cca 40kn, sam da znaš 😎🛠️
Ako nemre drugač nek bu po istini. Tak je navek pri meni biloFali ti ključ tvojeg znanja, tvojeg dosega, e kad bi bar tak svi pisali iskreno ono u kaj se razumiju i kaj znaju delat 👍🙂
Ali lepo je kaj si se pofalil da delaš i poskrivečki sa ključem 14.🤝🤭
Meni baš i nije razumljivo kak baš danas kod usklađivanja kase za sutra...Ne samo pri tebi:
Ovdje je razlika 1,02kn, odnosno 2%. Ne opravdavam, ali je razumljivo.