• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Od sutra bi to bila promjena cijene...a danas još nije :rolleyes:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Lopovluk svud oko nas, kam god se okreneš.

A možda je to ciljano ulaganje u buduču proizvodnju........ :unsure:

• Tužno
Reactions: ZJ

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja sam danas bio šef kuhinje, jer supruga je bila "noćna ptica" 🙃.
Radio sam blagdanski, bezdimni objed, onak "tuto kompleto". Svjestan sam da je dišalo (mirisalo) cijelo dvorište i bliža okolica. Nije bilo dijetno, bila je "pečena teletina - iznad malo krumpira" , kao prilog su bili šampinjoni u bijelom umaku od vrhnja. Naravno i zelena salata "z črnim uljem".
Objed smo zbavili...
Upravo supruga gleda finale božićnog koncerta iz Beća, a ja meditiram, tipkam uz šampanjac.
(Teletina je bila iz mesnice KTC a, za očekivati je da je iz HR štale, hranjena s puno ljubavi... )
Supruga je jela i komentirala, nešto kao: mmmm pa baš je mekano i fino, ma topi se u ustima...)
Ne brinite, frigao sam ja to da prvenstveno sebi ugodim, a dalje, kaj bu da bu 😅🤣😂🥂
Na tom Mladom letu svega obilja 🎶🎶🎶🎶🎶 🥂
Sad idem van slagati snjegovića ☃️, malo prije je moj mob pokazivao +18. 🙃💥🏃‍♂️

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Danas uzorana jedna parcela sa veoma dobrom zemljom za obradu :)
20230101_125224.jpg
20230101_125956.jpg
Iiii onda na kraju je bila jebalama ,livada koja nije orana kako kaze vlasnik 13 godina . Tesko je bilo ali zavrseno :)🍻
20230101_151214.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Črno ulje se dela od tikvinih koščic.
Kome to ne valja nek si šalatu zmeša s zgoretim uljem, ili s INA Delta 5, ja bum sebi i dalje s črnim. ;)

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh