Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
Tu sam u obadvije grupe.Sretan dan vozaca i automehanicara 🍻🍻🍻
I hvala Bogu nisam se vucarao po bolovanju.
Posljednje uređivanje:
Tu sam u obadvije grupe.Sretan dan vozaca i automehanicara 🍻🍻🍻
Hvala Nedime u ime automehaničaraSretan dan vozaca i automehanicara 🍻🍻🍻
Hvala Nedime u ime vozača!Sretan dan vozaca i automehanicara 🍻🍻🍻
A koja slikicaDanas spletom okolnosti i jednog poslica sam bio na jednoj pravoj farmi. Nijemac ,bavi se time dugo vremena , ima oko 90 grla stoke. Krave , telad i bikovi koji idu u meso u odredjenom periodu. Kakav sistem i koji je novac ulozen nevjerovatno , 5 traktora a prikljucnih vozila i masina joos dosta . Sistem za mlijeko , automatske muzilice i jos toga sto sam prvi puta vidio ,fasciniran sam.
Daj ne zafrkavaj se. Pumpanje gume od bagera, s ručnom pumpom, ne vjerujem ti ništa.Hvala Plus, tak sam si i mislil da toga za kupiti više baš i nema.
Bum nekaj složil, kože imam samo neznam jel tak debela.
Moram sutra na nekom bageru gumu napumpati da se dovleče na "tvrdo" gde bu došla ekipa za zamjenu
Zakaj bi se zafrkaval?Daj ne zafrkavaj se. Pumpanje gume od bagera, s ručnom pumpom, ne vjerujem ti ništa.
Ali evo forumaški prijedlog:
Nadrukaj kompresor, deni ga v bunker od auta, otpeljaj se do auto bagera i isprazni rezervoar zraka u gumu, jel more tak nekak?
Tak sam i napravil, ostavil sam ju u ulju i sad druka ko velikaZa početak moreš i ovu sa prstima jako razvuci stavi ispod širu podlošku i jako stegni,a rubove namaži uljem,Bude funcionirala kao nova