• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Pal mala šetnja, malo iše od 3,5 vure. Malo šumom, a malo drumom. Evo nekoliko fotki.


S ove lokacije se vide, štajerski Triglav (Donatska gora), Ravna gora kod Trakoščana, Ivanščica i Strahinjčica.





Usred šume mala livada koja se ljeti koristi za igranje nogometa. Svake godine. u nedjelju prije Velike Gospe, se održava memorijalni malonogometni turnir za jednog mještanina nesretno stradalog kod šumskih radova.

 

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
792
Vecer. Danas malo bravarije... Kopcanje za mulcer.
Ali ove rezne sajbe na zadnji sliki su zaista jako dobre. Nevjerojatno. Najbolje 💪🥇
 

Prilozi

  • IMG_20230327_210143.jpg
    IMG_20230327_210143.jpg
    35.1 KB · Pregleda: 63
  • IMG_20230327_210132.jpg
    IMG_20230327_210132.jpg
    45.1 KB · Pregleda: 64
  • IMG_20230327_210207.jpg
    IMG_20230327_210207.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 64

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,311
Danas sam pokušao obaviti vađenje krvi u Zagrebu, kakva smo mi država, rano ujutro otiđem za Zg, dok nađem parking i kamo trebam doći, konačno nađeš što treba i oni ne žele obaviti nego me naruče za 2 mjeseca. Vađenje krvi do pol 9 a ja dođem u 8 i 36 kad se pol sata nisam snašao kud trebam ići i evo ti termin ko da dolazim iza čoška. Stvarno kome je hitno i ako nema novaca da si plati u gadnim je problemima. To je bio moj osvrt na situaciju oko nas, najžalosnije je što je ispred mene bila i gospođa iz Virovitice i nju nisu htjeli primiti ko i brdo drugih ljudi, žao mi ljudi a ne mogu pomoći njima ko ni sebi.
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,574
Nisam večeras mislio ništa tipkati, uzmoran sam, prije manje od sat vremena smo došli doma iz ZG, ušli u kuću, a poslije koje kakvih cjelodnevnih aktivnosti.

Ovo od forumaša @jocc me potaklo da ipak tipkam:
- Jutros me supruga zamolila da odemo ispred banke, a ja sam odlučio da ne budem plaćao parking, nego ju budem pričekao, dok obavi, na tuđem ulazu u dvorište. Gledam na sat bilo je 9:06 sati, neki dolaze s automobilima i ulaze u podzemnu garažu banke. Svako malo neki "kapne" tako, pa onda pratim dalje u 9:11 sati stižu još dvojica. Razmišljam OK, ali od koliko je tu radno vrijeme, jer to nije parking ispod banke za druge obične smrtnike?
- Naredna je aktivnost trebalo biti podizanje "potvrde" papira u gradskoj službi, supruga je predala zahtjev prošle srijede. Papir sadrži zaglavlje Grada, ima jednu izjavnu rečenicu i "potpis odgovorne osobe". Potrudio sam se u međuvremenu dva put telefonski pitati svojeg dugogodišnjeg poznanika "u kojoj je fazi taj naš predmet". Bio je prvo šokiran mojim iznenadnim i neočekivanim zahtjevom za informacijom i provjeru statusa", jer ja nikada nisam od njih tražio ništa, ama baš ništa, a mogao sam 1000 puta, no nisam nikad. Provjerio je i dao mi informaciju dobivenu od kolege, da je dokument od strane tog kolege napisan i da se nalazi na potpisu još od ponedjeljka. Laž, obična laž. Taj drugi poziv je tek "okinuo i potaknuo" tog nadležnog službenika i njegovog kolegu da napiše dokument i preda ga na ovjeru šefici. Jutros još nije bio potpisan, ali je dolazak supruge malo uznemirio "duhove" i zvali su nas iza 13 sati da je potpisan i da ga se može pruzeti. Neeee nije to lokacijska ili građevinska dozvola, ili otvaranje firme, to je njihova jedna izjavna rečenica da je naš predmet 100% u skladu s prostornim planom itd. Može li gore od ovoga, paaaaa valjda može, bolje da mi to ne rade jer i ovako me supruga nije pustila van iz auta da ja idem u potragu za potpisom i potpisnicom. OK prvo su nam servirali laž da se čeka potpis od ponedjeljka, ali je dokument kreiran jučer. Eto "bi ro kra te in" na djelu u VŽ.

- Iza toga smo imali malo ugodnije razdoblje dana, a onda sam primio odgovor da imaju u ZG "nastavak kultivator" za flaksericu. Nakon malog razmišljanja pala je odluka da odemo odmah u ZG i to kupimo, pa istovremeno posjetimo i sina, "snaha je baš pobjegla prije dva dana na službeni put" jaaaako daleko 🙃 , nju možemo vidjeti tek ako nam dođu na Uskrs.

I tako, u početku sam Vam opisao da ni mi u VŽ nismo bez "birokratein anomalija", nije zdravstvo ovaj put, a eto i odao se da i dalje namjeravam uzgajati svoju osobnu lijenost, za početak sam si danas u ZG kupio nastavak zvan motikan ;)🍾.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh