• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
Jel plavi? 🤔
Hah, Ni u ludilu, uzimati od NAJpoštenijih građana, otkidati im od usta, uzimati im djeci jauzinu, krasti 25% njihovog radnog vremena i svega od plaće što potroše na hranu, odjeću, sexy igračke, turizam u tuzemstvu i inostranstvu, nisam ja takav šovjek!

Ja sam i gori, ja sipam samo Aspem i sijem čistu ekologiju gdjr god prođem 🤣

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
20 - 30 metara pa stane 😂😂

Iđe, iđe, samo malo mu mala kosa, al' nabavit ćemo veću da troši još više Aspena i sije ekologiju 😍😍😂

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,719
Danas je pak praf vruće, išel malo do šume da pogledam kak su mi drva, a su opće još nutra ili je ko dopeljal, kad nisam stignul još sve doma dopeljati, ali nažalost okrenul se na pol puta i nazat doma kak je vruće, tak da ih nisam ni videl. 🍺
Bar malo raketu spuhal po šumi. 😉🙂🕺🎸🏋️🏁

Da mi je jednom u životu dospjet raditi u ovakvoj šumi, inače u mom kraju ovakve šume nazivamo parkovima

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Spakovao sam 5 l mješavine 2%, od bau bau ulja i benzina, prošli put me jadan kolega forumaš pitao zašto složim 2,5 - 3 %, danas sam zato mjerio s menzurom, nije bilo odokativmom metodom.
Namjera je okopati s frezicom redove trsja u goricama, ali imam i bojazan da je još jako mokro, za sutra opet kiša, a ja bi da odletimo i na more. Nisam ja u gužvi, ja sam sebi radim gužvu u svakodnevnici 👋

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh