• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Ne može šef to pratiti jer je on školovan a školovani zajebu stvar, zato taj posao prepušta radniku koji je neškolovan i koji nikad ne zajebe i nije kriv.... .....
Zakon je propisao šefa kao odgovorno lice, te on odgovara za propuste svih onih sa kojima on rukovodi. Naravno i vozač ima odgovornost ali je ona mnoga manja. Prilikom registracije preduzeća i upisa u sudski registar, pored naziva pravnog lica, mora se upisati ko je odgovorno lice.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas je mene i suprugu šokirao "prijem povratne ambalaže" u Plodinama.
Prije 2, najviše 3 tjedna smo isto vršili povrat ambalaže. Jednu je našu poznanicu, bila je taman u redu ispred nas, radnik u skladištu vratio, s više desetaka PVC flaša, jer tada nisu imale čepove. Naše su imale i sve je prebrojio i preuzeo.
Danas smo ušli i STOP, ne preuzimaju se flaše Jamnica itd s čepom. Pa tko je sad tu lud, još su ga i složili neodvojivog. Veli radnik takva je nova uputa. Na podu je kartonska kutija i skinite čepove. Skinuli smo i strgali s flaša 50 kom čepova. Još veli nemojte se ljutiti na mene takva je naredba došla. Ne ljutimo se na vas, bez brige.
Eto u HR hebe lud zbunjenog. Tko je uveo neodvojive čepove i naredio preuzimanje flaša bez čepova? Hebem im sve po spisku neuku, glupu, blesavu, idiotsku... Eto može kazna za prostačenje, primam ju. 🤕😖
PS
I da, flaše od 1 lit Dukat mlijeka ne uzima, one od 1,5 lit uzima. Od Vindije sve uzima, a Dukat 1 lit je kriva plastika i nema povrata....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Prije 2, najviše 3 tjedna smo isto vršili povrat ambalaže. Jednu je našu poznanicu, bila je taman u redu ispred nas, radnik u skladištu vratio, s više desetaka PVC flaša, jer tada nisu imale čepove. Naše su imale i sve je prebrojio i preuzeo.
Danas smo ušli i STOP, ne preuzimaju se flaše Jamnica itd s čepom. Pa tko je sad tu lud, još su ga i složili neodvojivog. Veli radnik takva je nova uputa. Na podu je kartonska kutija i skinite čepove. Skinuli smo i strgali s flaša 50 kom čepova. Još veli nemojte se ljutiti na mene takva je naredba došla. Ne ljutimo se na vas, bez brige.
Eto u HR hebe lud zbunjenog. Tko je uveo neodvojive čepove i naredio preuzimanje flaša bez čepova? Hebem im sve po spisku neuku, glupu, blesavu, idiotsku... Eto može kazna za prostačenje, primam ju. 🤕😖
PS
I da, flaše od 1 lit Dukat mlijeka ne uzima, one od 1,5 lit uzima. Od Vindije sve uzima, a Dukat 1 lit je kriva plastika i nema povrata....
Pa odi na automat za prijem ambalaže,tamo te ne pita za čep😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Da, kolega @plus, i mene je to (za)čudilo.
Najviše me smetaju ovi glupi "štopli na špagi".

Automati su za 5 flaš... Za 100 ih treba potrošiti valjda vuru...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,916
Ljudi moji. Ovo nešto neće biti dobro.

Sve radim kako treba i sve ide po planu 🤣🤣

Protura, cijev, napravio šahtu, odvod napravio.
Na cijev pijesak, na pijesak traka. Zatrpao.

Sutra dolazi 4m3 kamena u subotu beton.

Ili sam nešto zaboravio ili su me krenuli radovi 😂

A znam. Vodoinstalatera ću čekati jedno 3 mjeseca da mi spoji...

I još moram sljedeći tjedan nadstrešnicu napraviti. Sigurno će tu biti neki zajeb...

IMG_20230907_192232.jpg IMG_20230907_192229.jpg IMG_20230907_150236.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
PS
Pa stvarno nismo za niš osim za zatuči

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Ljudi moji. Ovo nešto neće biti dobro.

Sve radim kako treba i sve ide po planu 🤣🤣

Protura, cijev, napravio šahtu, odvod napravio.
Na cijev pijesak, na pijesak traka. Zatrpao.

Sutra dolazi 4m3 kamena u subotu beton.

Ili sam nešto zaboravio ili su me krenuli radovi 😂

A znam. Vodoinstalatera ću čekati jedno 3 mjeseca da mi spoji...

I još moram sljedeći tjedan nadstrešnicu napraviti. Sigurno će tu biti neki zajeb...

View attachment 64500 View attachment 64501 View attachment 64502
Ja bi pomogo spojit, ali sam daleko, hehe.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Oj živote limonova koro😉
Tri ovce pojedu ko jedna krava.
Dobroooo jutro dragi forumaši, cjenjeniji posjetitelji 👍😉danas se polako spremamo za vikend.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh