• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

staffmen

B

BAGERISTA

Guest
Samo njoj gasa daj,,,neka rohče,,,neka vrti,,,;);)
Vidim da ga ni puno,,,,da je više,,sumnjam da bi išlo,,,(to si ima od prije napravljeno,,)ili:?:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
To sam bio sklepo onaj dan kada se bilo očigledno da ce past to ti je polovica bojlera i malo zeljeza i to je to....

B

BAGERISTA

Guest
Ideja,,zamisao,,odlična.............
Jao kad nas,,,,staffmennajuri iz teme
157k4yc.gif
i dobro
6j0l8x.gif
bit če,,
nz3m2d.jpg

S

staffmen

Guest
tu nije definirana tema raspraveg, tak da samo vi pricajte. :D
Pratim ja sve preko mobitela al mi se neda tipkat tolko...tak da vecinom tipkam samo na kompu :)

B

BAGERISTA

Guest
Dobro,,,,,,,,,gazda..:rolfer::rolfer:
bit čemo pristojni.,.....:lol::rolleyess:

B

BAGERISTA

Guest
Hmmmmm,,zato tako opušteno pišeš..........:lol::lol:
da ti nije koja sa listom(ogromnih dimenzija),,,još lagano mahala,,da se osiječaš ko da si na himalaji,,,i jedna točila,,,beztzajnu........:lol::lol::lol::lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Au...ja sam brzo sklopio nova prijateljstva...svako malo se me pitali da ima pokažem moga...ajfona :D valda zbgo vremenske prognoze haha

B

BAGERISTA

Guest
Hm,,,,,,,,,da nije u pitanju bilo,,,nešto drugo:lol::lol:,,,a sad meni prodaješ priču s mobitelom.......:rolfer:

Mala plava,,,garava........:rolfer::rolfer::rolleyess::rolleyess:pa ti mozak okrenula,,,,,nije valjda da si se zaljubija.....(a bilo teta):partyman:

daj meni neki mobitel,,,,svi se bacate s tim neznam ni ja dodirni,,,ajfon,,ovo ono,,,a ja kanta još biru otvara,,,,ma kamera -17 piksela.........:lol::lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Čuj mi imamo moderne "mobitele" pale se na dodit...a bageru jbg tvoj se jos uvijek pali na botun...škužaj mora san..hahahha

S

staffmen

Guest
ahahaha...
Pazi krumpironja da ti nebi pjeske moral u gudovec:finga::rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Čuj mi imamo moderne "mobitele" pale se na dodit...a bageru jbg tvoj se jos uvijek pali na botun...škužaj mora san..hahahha

Je...a,,,vajk san u zaostatku,,,,;)da škužan,,,a za čća,,,jer si moderan,,,,e moj,,,,jopet češ doj na moje...:lol::lol:tipkanje........

ahahaha...
Pazi krumpironja da ti nebi pjeske moral u gudovec:finga::rolfer:

A ovo se več krenulo,,oštro u ofanzivu......:lol::lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Ma če je če...haha a jbg ja cu prit na tvoje ma nečeš ti na moje hahah s vremenom će se tač pokvarit...pa neče bti druge nego ga palit na "dekompresor"...hhahah

Hahah e ne...kako za sada stoji neidem s bagerom barem kako smo govrili jer jos ni on nije odlučio ja idem s ivanom...

B

BAGERISTA

Guest
u ovom si upravu,,,,,,,,nemoren ja na tvoje doj nikako............:finga::partyman::partyman:

S

staffmen

Guest
evo danas kod mene OPCI snijeg:lol:
Ujutro ga napadalo oko 15cm.
Evo video. ovo je malo ozbiljnije ciscenje, ak ga usporedimo s onim prvim snijegom ove godine.
Al ide bez problema. Suhi je snijeg, i gura ga bez problema.
kak je krenulo morat cu jos jednom danas cistit jer snijeg pada bez prestanka.

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=k8SAyvD_Pfw&feature=youtu.be[/YT]

B

BAGERISTA

Guest
Vidim traktorič+ti,,,,dobitna konbinacija,,,ide riva ko veliki,,,,,,bolje nego lopatarit..:supz::supz:
A kako mi se vidi poli tebe,,,,če bit još tega guranja....:supris:

H

Hrvach

Guest
Mujo se vratio iz Kanade i opet ga muči "manijak s grtalicom ":D:mrgreen:
Sad nek neko kaže da ralica samo zagazi snijeg, vidi se po ovim nanosima sa strane..
@Krumpironja, ako misliš blago nama dođi malo kod nas, imamo dosta lopati za čišćenje:supz:

B

BAGERISTA

Guest
Ima tamo mi se čini i za više ralica..............:shock:kod tebe.........
Je stao,,ili još pada,......kod nas šta je nočas palo se otopilo,,,,,,,ali cesta za rijeku,,,nikakva,ubiti neočiščena,,,,totalno,,razočaranje,:blackeye,,ujutro krenuli,,,,a vani bilo -8°C,,,,pa ralica samo grebala ,,,,niš nula bodova,,,,,,,,,sreča pa je sunce načinilo svoje..8)

Na vrh