Heheh...u tom i je fora. To je bila stara garaža za mali traktor sa drvenim vratima, pa su tamo od 2000. i neke god tu nastanjene junice, pa zatim bikovi na vez, razni modeli jasala, uglavnom sve je to bilo tako-tako, privremeno iz godine u godinu.
Dok mi jednom nije palo na pamet da tu garažu preuredim u tovilište, slobodni način držanja, ručno čiščenje, bil sam mlad i lud prije 5 godina, sad sam još navek mlad, ali nisam više baš tak lud
:
Znači maknul sam vrata, zbetoniral temelj i gore prasnuli zid, probio sam bočni zid garaže do šupe i sa te strane metnul jasle da se može iz vana hraniti i evo ga tovilište za 5 komada bikova.
U prve dve godine me ubilo ručno čiščenje, moraš biti između njih i bacaj kroz vrata gnoj van na prikolicu, nije ni to problem, oni su dobri i mirni, ali 3 puta mjesečno, pa se desi da nemaš vremena i dalje da ne pišem...
Zid smo stavili napred zato jer iz tog boksa nemam mogučnost pregona da bi mogao čistiti sa traktorom i zato je tak ispalo.
No nije bed nikakav pošto mi taj boks sad a bude služio isključivo za prihvat malih telića na vez, mogu ih i do 10 koamda unutra fino smjestiti da mi nisu na vjetru i na hladnoći, tu ih pojim i hranim dok nisu spremni za preko u tovilište, eto takav je plan.
Evo našao sam i slike iz 2012. kad sam to preuređival.