Hvala rođo !
To čemo tek rođo vidjeti dali je dobar?????
...njega je krvavo zaradio jd 4440 isti je morao hebački 10g da radi a gazda da štedi da bi se kupila ovakava igračka.
Nije skup 79k€ šta je to za jednog ovakog seljaka kao što je pege25
Svako to može samo mora biti u HDZ-u he
Bobo nadam se da mi ovu političku šalu neš uzet za zlo jer znam da ne voliš politiku u svoju butiku..evo neču više o politici tako mi druga tita he
Jedva čekam da krenem raditi s njim ..biće sad uskoro oranja s istim pa bude koja slika i video da vidite kako to radi sad traktor od 79k € a biće i vido oranja kako to radi tj je radio do sad traktor od 50k kn
Pa đesi ti meni slavonski gačane ..kako tvoji golubovi??
Ti si največi neprijatelj nas kulaka ..hebeš mi sve..he he..svaka ti dala ...odakle ti snage više rođo..??
Baš mi je drago što si mi se javio ...sad se budemo izdivanili vamo ko ljudi.
Pazi više nisam jadan skužio sam jednu bitnu stvar u životu da moraš raditi ako želiš nešto imati i biti u životu faca i kulak ...tako rođo lati se ti motike pa val bude jednog dana nešto od tebe ..mada sam mišljenja da je za tebe kasno..he he šala
Jedno pitanje, zna li itko išta o ovome Steyr-u???
Molim za bilo kakvu informaciju...
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-steyr-8090-oglas-4223444
Ja cu ti samo reci da ako budes to kupil da budes kupil pravog stroja
mi smo prije imali istog takvog kakav je i ovaj od kolege s foruma edo_tub i zao nam je sto smo ga prodali, jer to je stvarno jako dobar stroj i nepoderivi stroj
Najvise me interesuje kakva mu je hidraulika i mjenjac ? I jel ima samo 540 vratilo standard?
Gledao sam Steyr-a 1090 ima ga na njuškalu 1090 78. god. Stara raga ali cini mi se dosta snazan i izdrzljiv. Koliko sam upucen to je 90 ks 6 cilindara motor. Jel imao tko priliku radit s njim?
vidim da ste malo pobrkali dva posta..jedan je steyr 8090, a drugi steyr 548, koliko ja znam, a imam steyra tog godišta, 548 nema vratilo 540 i 1000 okretaja, nego se okretaji reguliraju pomoću brzina, i to i u lijevu i u desnu stranu vratila, tako da u 1. sporohodnoj bez problema možeš priključit stroj za mljevenje mesa. inlove):
Nisam radio sa konkretnim modelom, ali smo imali takvog Steyra 70ks samo bez prednje vuce.
Jednostavno receno neunistivi strojevi, takvo nesto se vise nikada nece napraviit.
Motor je 6 cilindara 90KS, sirova snaga.
Znaci nema sta motor Steyr, mjenjac ZF (inace svrsenstvo, mnoga auta bi mu pozavidjelea), hidraulika Bosch mislim da tu nema vise sta reci.
Tu nema sta da se pokvari, a ako se pokvari sto je rijetko ali se kao i u svakog stoja se desi, treba znati da to kosta debelo.
Dobro pregledati traktor, ako je sve u redu za male pare ce se dobiti vrhunski stroj koji ce jos dugo sluziti.
Su tak jako skupi dijelovi? Daj mi reci 90 ks 6 cil, nije li to mozda pre malo konja? kak je onda potrosnja? Jesu li mozda dijelovi jeftiniji da se ide direkt u austriju?