Joj Charlip, da je mom starom tvoje razmišljanje, a ne dok on 6620 zapizdi di jedva Ferguson prejde...S tim se nejde u šumu
Kad su mu ga kupili Fondovi, pa ga ne čuva 🤷♀️Joj Charlip, da je mom starom tvoje razmišljanje, a ne dok on 6620 zapizdi di jedva Ferguson prejde...
Klipove i karike možeš kupiti nove..ostalo..glava,ležajevi radilice..ima jedan čovjek u blizini Duge Rese..koji je nakad radio u Jugoturbini..izrađuje po mjeri..ne sječam se kako mu se firma zove..čini mi se PKL.Gdje se mogu nabaviti dijelovi za generalku predpotopnog modela - 658?
Nije da trebam jučer, ali nek se nađe
Šuti, ni ti nisi nikaj bolji 🤭Provokator🤣🤣🤣🤣
Čisto sumnjam da bi išel s tom prikolicom u šumu jer bi ti sigurno bila previsoka za tovariti.Ide ide, profi šumar ko ja bi išel, nema tu prepreke.
Bas ga briga, ako je ostavio valjke odma ih nacjepa dok istovariKak onda ovaj nameče? View attachment 41862
Hvala na informaciji, ali gdje kupiti cilindre, klipove , karike....?Klipove i karike možeš kupiti nove..ostalo..glava,ležajevi radilice..ima jedan čovjek u blizini Duge Rese..koji je nakad radio u Jugoturbini..izrađuje po mjeri..ne sječam se kako mu se firma zove..čini mi se PKL.
A, onak, nek se nađe!
Nije bila u šumi za to imamo druge dvije, šteta bi bilo …evo jedna lijepa slika Steyr i 6920 usporedba u veličini 😂 , gume zadnje iste prednje uže na 6920…inače traktor je cca 7500kg sa utezima …Kak voziš drva u toj prikolici? Nije malo visoko za tovarit.?