Neki dan sam "sastavio" dinamo od Štajera, od sina mojeg polubratića, (ako nam brojim koljena u obiteljskom stablu) .
Doma su dinamo skinuli i rastavili kao mesari, a ne minimalno tehnički potkovani ljudi 😖😵🤕.
To im je kao neki hobi da kupuju i mijenjaju traktore zadnjih par let kak prostitutke gaće (moral sam ovo napisati, nisam se mogel suzdržati). Oprali su dinamo u nekakvom sredstvu i s vodom, samo nebo zna čime. Donesli mi dinamo i nove lagere, daj ti složi na kup, mi nebremo (poštenije bi bilo mi ne znamo). Nema veze, ja ih nebrem promijeniti. Dinamo uopće nije trebalo rastavljati, čačkati, pehati, jer je kak novo. No dobro sastavil sam im, ali nisam ga išel vrtjeti, doma u svojoj garaži, jer nemam pojma kakvi regler imaju, plusov ili minusov (mislim na pobudu). Predal sam dinamo i velim, morate ga pobuditi s kontrolnom lampicom, doma, sami, da ja ne "ostavim kontra remanentni magnetizam u njemu" pa sve ode k vragu, i vaš posel i moj posel i vaše dinamo. Nikaj me nisu razmeli, a traktore bi kupovali, rihtali i dalje prodavali 🤔🤕😵😖. To se tak nebre delati, nebre, nekog vraga se mora i znati.
Ne postoji trafter za svoje znanje drugomu v glavu prelijati...