U hebote kak' je fletno ušel u antologiju, OK. Ja mislim 🤔😈 da je za jednu ekipu Bandić sveti, a Tomašević prokleti. Istovremeno za drugu ekipu je Bandić prokleti, a Tomašević sveti.
(Ima i mala problematika, u naslijeđenim "kosturima iz ormara", u "građanima s pomanjkanjem osnovne kulture" da ne elaboriram detalje, u "naslijeđenom poslije potresa neočišćenom i neobnovljenom gradu". Negdje sam pročitao da su u prošlosti, poslije katastrofalnog potresa, ondašnji Gradonačelnik i ekipa, očistili Zagreb za cca 30 dana, s konjskim zapregama...
Pamtim TV javljanja odmah poslije potresa dok je Plenković izašao pred javnost i kamere reči nešto bilo što, Bandić je sa strane izgledao meni bez idejno, najblaže rečeno.
Bio sam i ove godine na Adventu u Zagrebu, Advent čine ljudi i njihovo poimanje tih događaja, a ne "kućice, lampice itd. Advent donosimo u našim srcima, u svojoj kulturi, u unutrašnjoj ljepoti".
"Ja i supruga smo sreli više nepoznatih osoba, koje pamtimo po dobroti i srdačnosti." 👌👍🥂
Bili smo i ponovo zgroženi viđenim, što je Tomašević "naslijedio" na pojedinim točkama grada, užas, ruglo, neodržavano i zanemareno bandićevo zlo.
Da ne bi bilo da sam totalno glup i ne vidim dalje od nosa, mi uživamo blagodati pameti Čehoka, Čačića i njihovih ekipa. Ne moram spomenuti "sjajni bal grada Varaždina" dovoljno je da Vas na ulazu iz pravca Zagreba u naš barokni Grad dočeka preko 160.000 tona bala - smeća, u raspadanju. Ne moram čistiti zagrebačko smeće imamo mi u VŽ previše i našega. Eto 🥂🍷👋