Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
"Tko od Viagre ustaje, taj od Viagre i pada" 😂😂😂
Daj ne trkeljaj!"Tko od Viagre ustaje, taj od Viagre i pada" 😂😂😂
TI , Soros, masa bedaste raje, nezainteresiraneDa i tko je kriv?
Antologijski post zavređuje citat. De samo objasni koji je ovdje koji.Teško je sklopiti ugovor između "anđela i vraga".
Hmmm, crkva je uspjela.Teško je sklopiti ugovor između "anđela i vraga".
Ta naša prednost govori o našoj samodostatnosti hrane.Smatraj ovo našom prednošću, jer je manja centralizacija kontrole proizvodnje
Tomašević iliti Sorošević je voljen i cijenjen isto kao i kanadski premijer. Istu su sisu sisali i iz istog novčanika trošili. Mislim, imamo mi xy takvih koji nisu imali dana iskustva u realnom sektoru a upravljaju državnim funkcijama i novcima.Tomašević je bio pošten aktivist, koji je srušio nepoštenog Bandića, i onda pošteno sklopio ugovor sa Pripuzom, kojeg je javno pljuvao, po tri puta većoj cijeni.....
Taj
Tomašević je točno tri puta više pošteniji od Bandića.
Ja ne hvalim Bandića, to je tvoj pogrešan sud i tvoje shvaćanje.Mislim da se mora jako truditi da bi dostigel Bandićeve miljarde € ukradene u 20-ak godina. Nisam nikakav veliki simpatizer Tomaševića ni njegovih agendi ali hvaljenje patloških lopova mi je degutantno. A i Bandića nije srušil Tomašević već mlada Prica…
A zašto trebaju upravljati državnim funkcijama?... Mislim, imamo mi xy takvih koji nisu imali dana iskustva u realnom sektoru a upravljaju državnim funkcijama i novcima.
Lee Champu za ministraA zašto trebaju upravljati državnim funkcijama?
Upravljaju lovom - prema džepu!
A j...., ako ne možeš ti, ima tko može . Uzmi mene za pomoćnikaDečki! Ja čuvam zdravlje!