Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,601
"Tko od Viagre ustaje, taj od Viagre i pada" 😂😂😂
Daj ne trkeljaj!"Tko od Viagre ustaje, taj od Viagre i pada" 😂😂😂
TIDa i tko je kriv?
Antologijski post zavređuje citat. De samo objasni koji je ovdje koji.Teško je sklopiti ugovor između "anđela i vraga".
Hmmm, crkva je uspjela.Teško je sklopiti ugovor između "anđela i vraga".
Ta naša prednost govori o našoj samodostatnosti hrane.Smatraj ovo našom prednošću, jer je manja centralizacija kontrole proizvodnje![]()
Tomašević iliti Sorošević je voljen i cijenjen isto kao i kanadski premijer. Istu su sisu sisali i iz istog novčanika trošili. Mislim, imamo mi xy takvih koji nisu imali dana iskustva u realnom sektoru a upravljaju državnim funkcijama i novcima.Tomašević je bio pošten aktivist, koji je srušio nepoštenog Bandića, i onda pošteno sklopio ugovor sa Pripuzom, kojeg je javno pljuvao, po tri puta većoj cijeni.....![]()
Taj
Tomašević je točno tri puta više pošteniji od Bandića.
Ja ne hvalim Bandića, to je tvoj pogrešan sud i tvoje shvaćanje.Mislim da se mora jako truditi da bi dostigel Bandićeve miljarde € ukradene u 20-ak godina. Nisam nikakav veliki simpatizer Tomaševića ni njegovih agendi ali hvaljenje patloških lopova mi je degutantno. A i Bandića nije srušil Tomašević već mlada Prica…
... Mislim, imamo mi xy takvih koji nisu imali dana iskustva u realnom sektoru a upravljaju državnim funkcijama i novcima.
Lee Champu za ministraA zašto trebaju upravljati državnim funkcijama?
Upravljaju lovom - prema džepu!
A j...., ako ne možeš ti, ima tko možeDečki! Ja čuvam zdravlje!![]()
![]()