Nije mi jasno zašto se mi a opčenito neko u svijetu opterečuje sa našim rejtingom
Sto se ovih u svijetu tice, ne opterecuju se uopce. Te agencije su samo alat, dio mehanizma kako do kraja porobiti naciju.
Da se razumijemo, nismo mi tu bez putra na glavi. Sad kada smo pri kraju svi jasno vidimo kakav je to bio plan:
1. stvori preduvjete za kolonizranje Hrvatske
a) otkupi banke
b) stvori jaku valutu koja ce omogucavati jeftiniji uvoz
c) osiguraj da tvoje kreditiranje bude sigurno putem tecaja koji se nece mijenjati a krediti ce biti vezani uz klauzulu
2. dijeli sakom i kapom kredite, uvedi ljude, poduzeca u duznicko ropstvo
3. potkupljuj politicare kako bi ucvrstio svoj polozaj u drzavi, kako bi jeftino dosao do vrijednih tvrtka; ponudi i mrkvu - uci cete u EU i bit ce vam bolje, ali samo ako nas slusate (haha)
4. unisti svu proizvodnju u zemlji tako da ju ucinis nekonkurentnom.
5.cekaj da se Ponzijeva shema urusi - drugim rijecima cekaj da sjeme zla koje si posijao naraste
6. kad situacija postane neizdrziva, pocni povlaciti profit iz hrvatske (banke!), pocni pritiskati i traziti svoje - "reforme su nuznost!" *. Zemlja je vec na koljenima i ne moze nista uciniti tj promijeniti. Novaca nema, proizvodnje nema, izvoza nema....
7. dovrsi pljacku naroda tako da uvedes porez na nekretnine (jedino sto je ostalo u vlasnistvu Hrvata) te da privatiziras nacionalno bogatstvo zemlje (voda, struja, sume..)
8. IMAMO KOLONIJU HRVATSKU