@LAKI, molim te, nemoj provocirati, već se radije informiraj.
Nit je tko "s ove strane Rusije" glup i neinformiran, niti vi "s vaše strane Rusije" znate nekaj više od nas. Svatko, koga zanima, može se informirati sa svih strana, pa i donesti neki svoj sud o svemu.
Ono kaj ti sugovornici cijelo vrijeme pokušavaju reći, a ti očito ne shvaćaš (ili, još gorje, ne želiš shvatiti), je da je svaka agresija na drugu zemlju pogrešna i osuđena na propast. Mi ovdje podržavamo napadnute jer se brane. Jučer smo to bili mi sami, pred 10g. Sirijci, danas su to, nažalost, Ukrajinci.
Misliš da smo se veselili dok je Nato bacal bombe po Srbiji? Nismo, bar nitko normalan nije, jer opet nije nastradal nitko od onih koji su to izazvali, već mnogi nedužni ljudi. Uvijek nastrada "običan mali čovjek", a ne usijane glave koje zaslužuju "hlađenje".
Tak je bilo 90-ih, tak je bilo 2014. i tak je ovih dana. I tak je bilo dok su Ameri napadali Irak, Libiju, Siriju...
Svaki obrambeni rat je plemenit, svaki napadački je proklet - valjda bi ti to trebalo biti jasno.
Nemoj nas ovdje uvlačiti u neke ratne rasprave jer nemaju smisla; radije malo razmisli. U tuđoj se kući ponašaj kao gost: nitko te nije pital od kud si i pošto si ovamo došel, već smo te svi prihvatili kao bilo kojeg drugog člana.
Hrvati nisu ratovali niti ubijali nikoga u tvojoj zemlji, već su branili svoje, baš kak to Ukrajinci čine danas, a pojedini pripadnici naroda iz tvoje zemlje su činili zlodjela na hrvatskoj zemlj, baš kak to čine Rusi danas. Povijest ne počinje '99. već puno prije.
I nemoj zaboraviti da je Zemun prije II svj. rata bil hrvatski grad...pa nitko od nas danas ne kuka zakaj više nije. Ak ne vjeruješ, pogledaj serijal "Otpisani", jer se u jednoj epizodi i to spominje...
Ako misliš da se mi uvlačimo Amerima, jako se varaš. Mi ih nismo i nikad nećemo smatrati braćom, kak vi smatrate Ruse. Nemam nikaj protiv toga, ali i braća se trebaju kritički ponašati jedni prema drugima, za dobrobit svih. Razmisli i o tome...
Ovo ti pišem kao član, jer mi je dop... tvoje provociranje.
A kao moderator te molim da prestaneš s tim, ako i dalje želiš biti član. Jednom brisah hrpu gluposti iz ove teme i ne da mi se više...