• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Ovako ja tu ne vjerujem nikom, znamo da propaganda dobiva rat, i kako bi bilo da Rusi u medijima govore kako im vojnici ginu, kako su tenkovi uništeni i slično,ujedno kako bi bilo da Ukrajina i zapad nam predstavljaju kompletnu sliku stanja, kako bi to bilo za moral širokog pučanstva.
Zapamtite istina je negdje na sredini.
Pa naravno, zapadni mediji su već dobili upute da moraju cenzurirati vijesti iz Rusije. Prije bar dana sam baš čitao službenu obavijest, ne mogu sad naći link, očito je bilo na drugom PC-u.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Kad se pare zavrnu ,kraj je

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
da ako moraš kupovati od drugih država. to je čega se zapad najviše boji. nezavisnost rusije. ako rusi imaju dovoljno energenata i hrane za sebe mogu ratovati dok hrane i energenata ne presuši.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Oni imaju i energenata i hrane koliko im srce želi da im Zapad uopće ne treba. IMO, bile kakve sankcije Rusiji su komedija, kao da seljaku koji sve proizvodi ukineš dostavu krumpira. Ukinuli su im SWIFT, prešli su na CIPS, treba malo adaptacije i vozi dalje.

Posljednje uređivanje od moderatora:

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Nažalost za Ukrajinu je ako Rusi okruže gradove, dugoročno Rusi su onda u prednosti.
Ako Ukrajina bude mogla dobivati hranu i oružje onda sigurno dobiva rat.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Što ruski narod ima od zatvaranja granica? Što ruski kapitalisti imaju od zatvaranja granica?

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Rusija ima sirovine, energente i žitarice ali osim toga malo stvari proizvode. Većina industrijske opreme, opreme za eksploataciju nafte i plina, pa do automobila, bijele tehnike, elektronike, ljekova… Sve uvoze. A u današnje vrijeme nije baš da je prosječnom Rusu dovoljno da ima gorivo za Ladu i kruh. Ovo je situacija u kojoj nitko ne profitira a najmanje Rusija (nakon Ukrajine).

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
A sta je tu za tebe glupost, pola sveta zavisi od Rusije, dovoljno je samo da zavrnu slavine sa gasom i mogu svi da im puse
Vidiš Rusiju "velikim" očima. Ako je tebi do pušenja Rusima, nemoj se ustručavati, samo navali.
Puno je toga lažni sjaj. Neka oni zatvore plin za međunarodno tržište, misliš da njima prvima neče faliti ta lova. Ili si uvjeren da ruski bogataši sada skaču od veselja dok ih svijet izolira...

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Dečki ostavite se gluposti ne razmišljajte srcem, nego pokušajte razumom složiti činjenice, i da znajte da će kapital i interesi pobijediti, a tad će rat i prestati, a beda će sve to platiti, nažalost i krvlju i ekonomski

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Vidiš Rusiju "velikim" očima. Ako je tebi do pušenja Rusima, nemoj se ustručavati, samo navali.
Puno je toga lažni sjaj. Neka oni zatvore plin za međunarodno tržište, misliš da njima prvima neče faliti ta lova. Ili si uvjeren da ruski bogataši sada skaču od veselja dok ih svijet izolira...
Ako mrzis Ruse nemoj vredjati, ako ti se pusi tu su ti Ameri pa navali, a kad bi zatvorili plin pusili bi sve u 16

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Rusi su svojim pokretanjem ovog rata sami navukli na sebe mišljenje ostatka svijeta.
Upravo čitam da ih u nama susjednoj državi, u glavnom gradu veličaju, meni svejedno. Ja ih niti mrzim, niti volim, ali osuđujem njihov napad na Ukrajinu.
I samo da te prizemljim, hebe mi se za plin, ja ne ovisim o njemu niti malo.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Navukli su rusi gnjev cijelog svijeta na sebe sada ,ima nekih manjina koji ih podrzavaju ali od njih je Bog davno okrenuo ledja.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@LAKI, molim te, nemoj provocirati, već se radije informiraj.
Nit je tko "s ove strane Rusije" glup i neinformiran, niti vi "s vaše strane Rusije" znate nekaj više od nas. Svatko, koga zanima, može se informirati sa svih strana, pa i donesti neki svoj sud o svemu.

Ono kaj ti sugovornici cijelo vrijeme pokušavaju reći, a ti očito ne shvaćaš (ili, još gorje, ne želiš shvatiti), je da je svaka agresija na drugu zemlju pogrešna i osuđena na propast. Mi ovdje podržavamo napadnute jer se brane. Jučer smo to bili mi sami, pred 10g. Sirijci, danas su to, nažalost, Ukrajinci.

Misliš da smo se veselili dok je Nato bacal bombe po Srbiji? Nismo, bar nitko normalan nije, jer opet nije nastradal nitko od onih koji su to izazvali, već mnogi nedužni ljudi. Uvijek nastrada "običan mali čovjek", a ne usijane glave koje zaslužuju "hlađenje".
Tak je bilo 90-ih, tak je bilo 2014. i tak je ovih dana. I tak je bilo dok su Ameri napadali Irak, Libiju, Siriju...
Svaki obrambeni rat je plemenit, svaki napadački je proklet - valjda bi ti to trebalo biti jasno.

Nemoj nas ovdje uvlačiti u neke ratne rasprave jer nemaju smisla; radije malo razmisli. U tuđoj se kući ponašaj kao gost: nitko te nije pital od kud si i pošto si ovamo došel, već smo te svi prihvatili kao bilo kojeg drugog člana.
Hrvati nisu ratovali niti ubijali nikoga u tvojoj zemlji, već su branili svoje, baš kak to Ukrajinci čine danas, a pojedini pripadnici naroda iz tvoje zemlje su činili zlodjela na hrvatskoj zemlj, baš kak to čine Rusi danas. Povijest ne počinje '99. već puno prije.
I nemoj zaboraviti da je Zemun prije II svj. rata bil hrvatski grad...pa nitko od nas danas ne kuka zakaj više nije. Ak ne vjeruješ, pogledaj serijal "Otpisani", jer se u jednoj epizodi i to spominje...

Ako misliš da se mi uvlačimo Amerima, jako se varaš. Mi ih nismo i nikad nećemo smatrati braćom, kak vi smatrate Ruse. Nemam nikaj protiv toga, ali i braća se trebaju kritički ponašati jedni prema drugima, za dobrobit svih. Razmisli i o tome...

Ovo ti pišem kao član, jer mi je dop... tvoje provociranje.
A kao moderator te molim da prestaneš s tim, ako i dalje želiš biti član. Jednom brisah hrpu gluposti iz ove teme i ne da mi se više...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh