• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
a kad bi zatvorili plin pusili bi sve u 16
Daj ne zajebavaj, majka rusija osim plina ne proizvodi ni kosilice za travu. Zemlja super bogata energentima losija u bpd-u od Hrvatske.
U eu samo trecina plina dolazi iz rusije.

Budite realni kad pricate o velicini jedne zemlje koja je velika samo po povrsini.

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
708
Čovječe, rekli su da će rusi vršiti kiberneticke napade. Ali gdje ovaj našao poljoprivredni forum???
Moć informacije je jaka kao i moć dezinformacije. A pobjedi ona koja prevlada i onda dobijemo ALTERNATIVU ISTINU.

• Haha
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
:ROFLMAO: ti je alternativnu istinu.
Već se dugo nisam tak dobro nasmijal (y)

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Daj ne zajebavaj, majka rusija osim plina ne proizvodi ni kosilice za travu. Zemlja super bogata energentima losija u bpd-u od Hrvatske.
U eu samo trecina plina dolazi iz rusije.

Budite realni kad pricate o velicini jedne zemlje koja je velika samo po povrsini.
E ako im sad bude doslo do kosenja trave ugasili su ga, ratovace u travi do pojasa, sto se plina tice da im nije ruski plin nebi mogli ni kafu da skuvaju a taj bdp sto ti gledas je prica za malu decu, evo ovaj nas zvalavi predsednik se hvali da razbijamo sa bdp i da smo najbolji u evropi a mi u dugovima do guse a sigurno ni kod vas nije bolje, uzgred sta vi to proizvodite

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
A sta je tu za tebe glupost, pola sveta zavisi od Rusije, dovoljno je samo da zavrnu slavine sa gasom i mogu svi da im puse
Jos jedna glupost..."pola sveta zabisi od rusije"...ajme....jos jedan!!!

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Znaci najeebali smo,stize glad, posto smo mi svoje izvezli kinezima a ostalo nesto sitno kukuruza. 👨‍🌾

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
A odakle ce placat hranu bakice i didovi sta imaju penziju 2500,zive u zgradi,rezije prije poskupljenka imaju 1000 kn. Sad ce imat 1500. Ode cjena hrane gore. Nece imat za kiflu kamol za 20 deka mesa

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Misliš da je to nekog briga? Nek prodaju stan i idu u dom... (Sarkazam, Bože oprosti) :(

Lijepo je rečeno u Agendi 2030: Nećete nikaj imati i bit ćete sretni...ovo su prvi koraci.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ja znam da ja nebum gladan, evo jučer našel blizu mene mlin na kamen. Fršluk za krumpir bum zadihtal i napunil ga s brašnom. Ali ljudi po gradovima.... Ne znam kaj bi mislil. Kod nas se meso počelo krasti već pred deset godina, kaj iz pušnica kaj iz koceva i štala. Strah me i pomišljati kaj bu u narednim godinama

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
E bogam kod mene i u okolici 14-15 kn 100-180 kg. Pecenke 20-21,krmace i nerastovi 11-12.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh