Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,923
Idemo proučavati feudalizam!
Nismo daleko, seljaci nisu smjeli putovati!
Nismo daleko, seljaci nisu smjeli putovati!
I ja mislim sve dalje daje to fino dogovoreno. Sve mi vise lici na Franju,Slobu i Aliji i njovo nezaboravno druzenje i ljetovanje ma Brijunima dok se narod medusobno klao.Pa zauzeli su skoro 1/4 teritorija, koji nije tak mali...
Ili su zelenog nategnuli (uvukli u rat) ili je tak dogovoreno. Životi malih ljudi nisu važni: oni su samo kolateralne žrtve "višeg cilja"...u međuvremenu plaćaju poreze...
Nit jedno nit drugo nit trece. 87 sam godiste. A moji nis imale nikake posvlastice. Caca mi bio trgovac u Varteksu a stara kuharica u Koncaru. I da rat je bio nepotrebno ubijanje izmedu zavedenih i zaludenih strana od visih sila. Juga je bila umjetna i neprirodna tvorevina kao danas EU i BiH into se sve fino moglo rjesiti bez suznih ociju i materijalne stete. Ali to nekome nije bilo u interesu.Većina ljudi koji su u bivšoj jugi živjeli pod određenim povlasticama i privilegijama ili u miješanim brakovima smatra da je domoviski rat bio međusobno ubijanje.
Svi ratovi se unaprijed dogovaraju,tak je i bio i ovaj naš. Točno se znalo koliko mora trajati,da se na obje strane stigne što više" privatizirati"Rat je dogovoren. A zaluden narod se ubijo radi necijih interesa. Istina je voda duboka.
Pa nekima nisi mogao bolje vijesti donijeti🤪😂pretpostavka je da nas čeka nekakav žešći seks 😩🥴