• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Pa zauzeli su skoro 1/4 teritorija, koji nije tak mali...
Ili su zelenog nategnuli (uvukli u rat) ili je tak dogovoreno. Životi malih ljudi nisu važni: oni su samo kolateralne žrtve "višeg cilja"...u međuvremenu plaćaju poreze...
I ja mislim sve dalje daje to fino dogovoreno. Sve mi vise lici na Franju,Slobu i Aliji i njovo nezaboravno druzenje i ljetovanje ma Brijunima dok se narod medusobno klao.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Većina ljudi koji su u bivšoj jugi živjeli pod određenim povlasticama i privilegijama ili u miješanim brakovima smatra da je domoviski rat bio međusobno ubijanje.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
A kako bi ti izveo ovo sa podjelom vlasti formiranjem državica?
Jedino je nekima uspjelo, a nekima ne!

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Većina ljudi koji su u bivšoj jugi živjeli pod određenim povlasticama i privilegijama ili u miješanim brakovima smatra da je domoviski rat bio međusobno ubijanje.
Nit jedno nit drugo nit trece. 87 sam godiste. A moji nis imale nikake posvlastice. Caca mi bio trgovac u Varteksu a stara kuharica u Koncaru. I da rat je bio nepotrebno ubijanje izmedu zavedenih i zaludenih strana od visih sila. Juga je bila umjetna i neprirodna tvorevina kao danas EU i BiH into se sve fino moglo rjesiti bez suznih ociju i materijalne stete. Ali to nekome nije bilo u interesu.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Ajmo se vratiti u Hrvatsku!
Sve su ili će rasprodati, a za koga onda mi u Hr da ratujemo?
A, znam, kmetovi moraju u rat!

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Tko god je dovoljno pametan, taj ne mora u rat 😉

Marić je nešto predvidio i zato je dao petama vjetra, sad samo čekam da vidim zašto je zapravo otišao, pretpostavka je da nas čeka nekakav žešći seks 😩🥴

Također, u ovakvoj situaciji mislim da samo oni koji se mogu i uspiju prilagoditi će pregurati nekako, ostali nek' drže gaće.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Da to je "slučajno", kao i sa onim Putinovim koji malo pa malo odlaze u vječna lovišta, kao slučajno!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh