Decki zasto nigdje u medijima nema nista o prosvjedima u Nizozemskoj i Danskoj.
Zapitajte se stvarno,jos mnogi ne shvacaju sto se u svijetu dodadja.Gledaju prokleti TV,pivica u ruke,to im je plafon a svijet se mijenja.
,psihopati na kljucnim funkcijama u EU te drzavama,sile nas na cijepljenje,osiromasuju cijenama,pale zito sad pred zetvu,izazivaju namjerno glad u svijetu.
Igraju se boga i manipuliraju vremenskim neprilikama a ljudi jos ne shvacaju jer spavaju,jos ne primjecuju da avioni skoro vise ne lete niti prase.
Prihvatili su definiciju politickih prostitutki i prodanih naucnika o terijama zavjere a sve je istina koja polak isplivava.
VLADIMIR spasava svijet a mnogi to ne vide,nato(teroristicka org.) naziva se obrambeni savez,molim te lijepo a koliko ratova napravise.
No gotovo je s manipulacijama,jos ce nam stvarati probleme ali nedamo se,bice kako mi zelimo jer imamo SLOBODNU VOLJU.
Sto je sa prosvjedima u Nizozemskoj nije mi potpuno jasno,znam da su police u ducanima skoro prazne,dali je to pokrenula duboka drzava ili se narod probudio saznacemo ali naravno ne na nasim okupiranim medijima.
Mnogi ce se uskoro cuditi i cuditi,bice izgubljeni jer nece shvatiti sto je istina. 👨🌾